Geplaatst op

Swissblue producten

Swissblue logo products

Het merk Swissblue van MJ Drent Products is een bedrijf dat gespecialiseerd onder andere in de ontwikkeling van spier & gewrichtscrème ’s , saturatiemeters, het produceren van gezondheidskussens voor de nek, schouders en het hoofd. Deze kussens zijn ontworpen om een optimale ondersteuning te bieden tijdens het slapen, wat kan helpen om nek- en rugklachten te voorkomen of te verminderen. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf een nieuw orthopedisch product voor de industrie, maar daarover later meer.

Verder lezen Swissblue producten
Geplaatst op

Eeltcrème om overmatig eelt te behandelen

eelt op de hakken

Oud Hollandsche Ambachtscrème is een oer-Hollandse crème die bekend staat om de problemen van overmatig eelt op de handen en hielen te verlichten. Deze crème is speciaal samengesteld met een mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder Aloë Vera, Teunisbloemolie, Allantoïne, Helianthus en Echinacea.

Verder lezen Eeltcrème om overmatig eelt te behandelen
Geplaatst op

Droge handen

droge handen

Droge handen kunnen een vervelend en ongemakkelijk probleem zijn voor degenen die er regelmatig last van hebben. Dit resulteert vaak in een eindeloze zoektocht naar de perfecte handcrème die verlichting geeft zonder een vettig laagje achter te laten. In de top 10 handcrèmes voor droge handen, vind je de Oud Hollandsche Ambachtscrème.

Verder lezen Droge handen
Geplaatst op

Last van lipblaasjes? Kies de juiste lippenbalsem

lippenbalsem

Oud Hollandsche Lippenbalsem is een hoogwaardige balsem die speciaal is samengesteld om verschillende lipaandoeningen te behandelen. De balsem is verrijkt met essentiële ingrediënten, waaronder Lysine, Melisse, Calendula, Vitamine E en Aloë Vera, die samenwerken om droge lippen en lipblaasjes te behandelen en te voorkomen.

Verder lezen Last van lipblaasjes? Kies de juiste lippenbalsem
Geplaatst op

De nummer 1 handcrème voor stukadoors

stukadoor

Een stukadoor is een bekwame vakman die gips aanbrengt op muren, plafonds en andere constructies. Deze baan vereist veel fysieke arbeid en omvat vaak werken in krappe ruimtes, wat kan leiden tot schaafwondjes op de handen. Daarom is het essentieel voor stukadoors om hun handen te verzorgen en de juiste producten te gebruiken om ze gezond te houden.

Verder lezen De nummer 1 handcrème voor stukadoors
Geplaatst op

Waarom Ambachtscrème ideaal is voor stukadoors

stukadoor

Als stukadoor ben je logischerwijs veel met je handen bezig. Dag in dag uit is het doel om verschillende wanden te stuken. De wanden worden vlak gestreken met kalkwater dat de handen kan uitdrogen. Daarbij is het niet onlogisch dat de verzorging van je handen niet altijd de hoogste prioriteit heeft. Echter wil dat niet zeggen dat het onbelangrijk is.

Verder lezen Waarom Ambachtscrème ideaal is voor stukadoors
Geplaatst op

Doorbraak bij spier & gewrichtsklachten

rugpijn

Er bestaan veel soorten spier- en gewrichtscrèmes die snel resultaat beloven, maar de werkzaamheid ervan laat vaak te wensen over.

De producent van de “Oud Hollandsche Ambachtscrème” ontwikkelde ook een natuurlijke spiercrème (medisch hulpmiddel) dat fantastische resultaten boekt.

Verder lezen Doorbraak bij spier & gewrichtsklachten
Geplaatst op

De oplossing om snel steunkousen aan en uit te trekken

steunkousen crème

In Nederland gebruiken meer dan 450.000 mensen therapeutische elastische steunkousen. Meer dan 60% van deze mensen hebben moeite om de kousen snel en vakkundig over het been te trekken.

In de gezondheidszorg is al meerdere malen hierop geattendeerd dat de tijd die zij krijgen om een elastische kous aan te trekken bij de patiënt te kort is. Bij de patiënt zijn zij minimaal 10 á 15 minuten bezig om dit proces te voltooien.

Verder lezen De oplossing om snel steunkousen aan en uit te trekken
Geplaatst op

Tips bij een droge huid

droge huid

Wat kan de oorzaak zijn van een droge huid?

Een tekort aan vocht is vaak één van de meest voorkomende oorzaken.

Het drinken van minimaal 2 liter water op een dag kan veel invloed hebben op een zachte en gladde huid.

Om je huid in een optimale conditie te houden is het gebruik van een hydraterende crème een aanrader. Dit zorgt ervoor dat de huid gevoed blijft. Bij een extreem droge huid wordt een natuurlijke vitamine E huidolie geadviseerd.

Verder lezen Tips bij een droge huid