Betalingsinformatie

Betaalmogelijkheden

U kunt bij MJ Drent Products BV betalen met behulp van de volgende methoden: IDEAL,Maestro,Visa,Bankcontact etc. Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland en Belgïe. U kunt de betaling rechtstreeks afhandelen met uw eigen bank tijdens het bestelproces. Dit is de snelste en gemakkelijkste betaalmethode.

U neemt genoegen met een vertrouwde internetbetaalomgeving, gebaseerd op specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als u telebankieren gebruikt, kunt u onmiddellijk iDEAL gebruiken zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Creditcard MJ Drent Products BV accepteert Visa, MasterCard en American Express.

Mogelijk voor bestellingen binnen en buiten Nederland. U kunt uw creditcardgegevens veilig invoeren via onze beveiligde SSL-procedure en we zorgen voor een correcte verwerking samen met uw creditcardmaatschappij. Paypal Een online betalingsdienst die gekoppeld is aan uw bankrekening of creditcard. PayPal maakt het geld rechtstreeks over naar het account van Ambachtscrème.nl Met PayPal winkelt u vol zelfvertrouwen, uw persoonlijke gegevens worden nooit doorgegeven aan de verkoper. U hoeft geen bank- of creditcardgegevens in te voeren.

Veilige betaling MJ Drent Products BV zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden overgedragen door gebruik te maken van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet, om uw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens – inclusief naam, adres en uw bank- of creditcardgegevens – versleuteld verzonden via een beveiligde server. Als gevolg hiervan zijn alle bank-, creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem.