Over ons

MJ Drent Products BV bestaat sinds 2005 en distribueert en ontwikkelt hoogwaardige merken, zoals Ambachtscrème in een concept display.

In het concept leveren wij:

* Hand, body en voetcrème
* Vloeibare handzeep
* Lippenbalsem
* Spier en Gewrichtscrème

Deze producten worden geleverd aan de betere bouwmarkten, doe het zelf zaken en tuincentra in Nederland, België en Duitsland.

Dit authentieke merk is zeer geliefd bij de ondernemers van bouwmarkten en tuincentra, vanwege de uitstekende resultaten voor de huid, maar ook omdat deze producten zich bewezen hebben in deze verkoopkanalen.

Naast het merk “Ambachtscreme” hebben wij in het voorjaar van 2019 het nieuwe merk “Ambachtskroon”gelanceerd.

Ambachtskroon bestaat uit 6 hoogwaardige huidverzorgende producten die een aanvulling zijn op het bestaande assortiment van Ambachtscreme.

De nieuwe lijn van Ambachtskroon bestaat uit: Vitamine E Huidolie, Gezicht,Hand & Body Crème, Aloë Vera Gel,  Arnica Sport Massageolie, Tea Tree Balsem en Ceder & Citronella Crème.

Onze producten voldoen aan de zeer strenge cosmetica eisen en worden ontwikkeld in een cosmetica laboratorium, waardoor er 100% controle is op productkwaliteit.

Kortom: high-end merken die garant staan voor een eerlijke en positieve skin-care beleving, dat past bij de visie van MJ Drent Products.