Geplaatst op

Wandelaars verzorgen hun voeten

In Nederland wandelen dagelijks meer dan 3 miljoen mensen

Nederlanders wandelen graag door de bossen, paden of langs de wegen. Er zijn vele wandelroutes beschikbaar voor wandelaars, waar dan ook goed gebruik van gemaakt wordt. Wandelen is goed voor de gezondheid en zorgt ervoor dat de doorbloeding van het lichaam wordt verbeterd. Wandelen vergt ook veel van je voeten. Je voeten kunnen droog en hard aanvoelen. Dagelijkse verzorging van de voeten wordt aangeraden, maar wat kun je het beste doen?

Je voeten zijn een van de belangrijkste onderdelen van je lichaam, deze dragen iedere dag je hele lichaam, wat een enorme tol van onze voeten kan eisen. Of je nu rondloopt in te krappe schoenen, wandelschoenen laarzen, sandalen of zelfs blootvoets, de huid kan veel te verduren hebben. Een van de resultaten die kan ontstaan is een droge huid, barsten en eelt, vooral  in de hiel waar dode huidcellen zich ophopen.

Omdat de huid van de voeten dikker is dan die van andere delen van het lichaam, lees je vaak dat je een speciale voetcrème nodig hebt om gebarsten hielen en zeer droge, harde plekken te verzachten en te herstellen. Maar is dat wel zo?

 Voetcrèmes zijn vaak ontwikkeld met rijkere concentraties van bestanddelen waardoor de effectiviteit van het product wordt gewaarborgd. Om ruwe voeten snel te verzachten, smeert u ‘s avonds voor het slapengaan een dikke laag voetcrème op de voeten en hakken en trekt u vervolgens een paar sokken aan om de vochtbalans in de voeten in balans te brengen en de huid glad te maken terwijl u slaapt. Voetcrèmes zijn over het algemeen vrij vettig, maar zijn er dan ook andere mogelijkheden?

Welke uitgebreide crème is een alleskunner?

Ja inderdaad, er is een uitstekende crème die niet alleen voor je handen en body wordt gebruikt maar ook geweldige resultaten boekt voor je voeten. Ambachtscrème heeft deze geweldige eigenschappen in huis en zit boordevol bijzondere bestanddelen die de huid voorzien van een geweldige boost.

Allantoïne, Aloë Vera, Echinacea, Teunisbloemolie en vitamine E zijn de belangrijkste bestanddelen in deze crème. En het voordeel is dat het zeer snel in de huid trekt waardoor het niet vet aanvoelt. Maar dat is nog niet alles, kloofjes en overmatig eelt worden verholpen en de voeten voelen weer zijdezacht aan.

Het grote voordeel van deze crème is dat je niet apart een handcrème, bodycrème of voetcrème in huis hoeft te halen. Deze crème heeft alles in huis om deze delen van het lichaam te hydrateren en te voeden.

Er zijn honderden recensies verzameld door gebruikers

Er zijn honderden recensies verzameld door de gebruikers die de voeten behandelden met Ambachtscrème en die dat graag willen delen met de mensen die zoekende zijn naar het juiste product.

Enkele recensies die wij graag willen delen.

“Mijn voeten zijn de laatste 10 jaar non-stop gebarsten – ik heb letterlijk alles geprobeerd en schaamde me ongelooflijk voor hen”, meldde een recensent. “Na ongeveer 4 weken zijn mijn voeten nog nooit zo goed geweest … en de pijnlijke kloofjes zijn verdwenen.

Ik heb werkelijk alle crèmes geprobeerd en werd door mijn buurvrouw attent gemaakt op Ambachtscrème. Ik was eerst sceptisch, maar wat dit product heeft gedaan met mijn droge voeten is geweldig. Ze voelen weer heerlijk zacht aan.

Heel fijne crème, met name voor de voeten (kloven) na intensieve wandelingen en voor ruwe ellebogen

Ik had al zoveel zalfjes en crèmes geprobeerd! Niets hielp!! Zo’n droge huid op mijn voeten en benen. Ik kwam dit tegen in een tuin centrum in de buurt en kocht een tube. Nu wil ik niet anders meer! Wat helpt mij dit goed! Ik ben fan!

Zeer goede crème die snel en goed intrekt zonder dat het vettig na voelt.
Is tevens te gebruiken voor voeten en body of gezicht.
Ik heb veel artikelen gebruikt, maar niets is zo goed als deze crème!!

Heerlijke crème die de huid goed verzorgd. Heerlijk voor je handen, maar ik gebruik hem vooral voor mijn voeten!

Super product voor handen en voeten. Deze zijn nog nooit zo mooi zacht en vrij van eelt geweest. Gebruik dit al zeker 2 jaar.

Al jaren last van zeer droge voeten, van alles gebruikt ook speciale crème voor extreem droge voeten, niks hielp. Nu een paar dagen bezig met deze crème en voeten zien er al goed en glad uit, hoe het verder verloopt moet ik nog afwachten, maar tot nu toe ben ik al zeer tevreden. Ook goede en snelle levering.

Gebruik Ambachtscreme al vele, vele jaren. In de winter een geweldig middel tegen handkloven en in de zomer een heerlijk voedende creme voor handen en voeten.

Ik werk in de zorg, en mijn handen waren erg droog, de crème trekt snel in, en helpt echt goed. Ik gebruik hem nu ook voor mijn voeten

Ben gisteren begonnen en mijn handen en voeten voelen nu al lekkerder aan.

Heerlijk voor droge voeten je ziet per dag verbetering.

Fijne creme voor handen en voeten, weinig per keer aanbrengen, omdat de creme wat dun aandoet, niet vet en plakkerig.