Geplaatst op

Wandelaars verzorgen hun voeten

voet-met-amb-creme

In Nederland wandelen dagelijks meer dan 3 miljoen mensen

Nederlanders wandelen graag door de bossen, paden of langs de wegen. Er zijn vele wandelroutes beschikbaar voor wandelaars, waar dan ook goed gebruik van gemaakt wordt. Wandelen is goed voor de gezondheid en zorgt ervoor dat de doorbloeding van het lichaam wordt verbeterd. Wandelen vergt ook veel van je voeten. Je voeten kunnen droog en hard aanvoelen. Dagelijkse verzorging van de voeten wordt aangeraden, maar wat kun je het beste doen?

droge voeten

Omdat de huid van de voeten dikker is dan die van andere delen van het lichaam, lees je vaak dat je een speciale voetcrème nodig hebt om gebarsten hielen en zeer droge, harde plekken te verzachten en te herstellen. Maar is dat wel zo?

cosmetische producten

Welke uitgebreide crème is een alleskunner?

Ja inderdaad, er zijn veel cosmetische producten verkrijgbaar die van alles beloven, maar werkt het ook? De meningen zullen hierover verschillen. Maar een feit is dat Ambachtscrème een uitstekende crème is, die niet alleen voor je handen en body wordt gebruikt maar ook geweldige resultaten boekt voor je voeten. Ambachtscrème heeft deze geweldige eigenschappen in huis en zit boordevol bijzondere bestanddelen die de huid voorzien van een geweldige boost.

zachte voeten met Ambachtscreme

Er zijn honderden recensies verzameld door gebruikers

Er zijn honderden recensies verzameld door de gebruikers die de voeten behandelden met Ambachtscrème en die dat graag willen delen met de mensen die zoekende zijn naar het juiste product.

Enkele recensies die wij graag willen delen.

“Mijn voeten zijn de laatste 10 jaar non-stop gebarsten – ik heb letterlijk alles geprobeerd en schaamde me ongelooflijk voor hen”, meldde een recensent. “Na ongeveer 4 weken zijn mijn voeten nog nooit zo goed geweest … en de pijnlijke kloofjes zijn verdwenen.

Ik heb werkelijk alle crèmes geprobeerd en werd door mijn buurvrouw attent gemaakt op Ambachtscrème. Ik was eerst sceptisch, maar wat dit product heeft gedaan met mijn droge voeten is geweldig. Ze voelen weer heerlijk zacht aan.

Heel fijne crème, met name voor de voeten (kloven) na intensieve wandelingen en voor ruwe ellebogen

Ik had al zoveel zalfjes en crèmes geprobeerd! Niets hielp!! Zo’n droge huid op mijn voeten en benen. Ik kwam dit tegen in een tuin centrum in de buurt en kocht een tube. Nu wil ik niet anders meer! Wat helpt mij dit goed! Ik ben fan!

Zeer goede crème die snel en goed intrekt zonder dat het vettig na voelt.
Is tevens te gebruiken voor voeten en body of gezicht.
Ik heb veel artikelen gebruikt, maar niets is zo goed als deze crème!!

Heerlijke crème die de huid goed verzorgd. Heerlijk voor je handen, maar ik gebruik hem vooral voor mijn voeten!

Super product voor handen en voeten. Deze zijn nog nooit zo mooi zacht en vrij van eelt geweest. Gebruik dit al zeker 2 jaar.

Al jaren last van zeer droge voeten, van alles gebruikt ook speciale crème voor extreem droge voeten, niks hielp. Nu een paar dagen bezig met deze crème en voeten zien er al goed en glad uit, hoe het verder verloopt moet ik nog afwachten, maar tot nu toe ben ik al zeer tevreden. Ook goede en snelle levering.

Gebruik Ambachtscreme al vele, vele jaren. In de winter een geweldig middel tegen handkloven en in de zomer een heerlijk voedende creme voor handen en voeten.

Ik werk in de zorg, en mijn handen waren erg droog, de crème trekt snel in, en helpt echt goed. Ik gebruik hem nu ook voor mijn voeten

Ben gisteren begonnen en mijn handen en voeten voelen nu al lekkerder aan.

Heerlijk voor droge voeten je ziet per dag verbetering.

Fijne creme voor handen en voeten, weinig per keer aanbrengen, omdat de creme wat dun aandoet, niet vet en plakkerig.