Geplaatst op

Eeltcrème om overmatig eelt te behandelen

eelt op de hakken

Oud Hollandsche Ambachtscrème is een oer-Hollandse crème die bekend staat om de problemen van overmatig eelt op de handen en hielen te verlichten. Deze crème is speciaal samengesteld met een mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder Aloë Vera, Teunisbloemolie, Allantoïne, Helianthus en Echinacea.

Wrijving en druk veroorzaker van overmatig eelt

Door wrijving en druk kan zich overmatig eelt op de handen en hielen vormen als gevolg van constante wrijving of druk, vaak veroorzaakt door herhaalde activiteiten. De Eelthuid kan dik, hard en ruw worden, wat ongemak en pijn kan veroorzaken.

Eeltcrème bij overmatig eelt

Een bekende crème dat hiervoor ingezet kan worden is de Oud Hollandsche Ambachtscrème die helpt de huid te verzachten en te hydrateren, waardoor overmatig eelt en hielkloven wordt verminderd en de natuurlijke balans van de huid wordt hersteld.

Belangrijke ingrediënten in de crème zijn:

droge voeten

Aloë vera dit is één van de belangrijkste ingrediënten in het product Oud Hollandsche Ambachtscrème. Deze crème staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Aloë vera is rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten die helpen de huid te voeden en te beschermen tegen beschadiging. Door deze eigenschappen is het bijzonder nuttig bij de behandeling van overmatig eelt.

Teunisbloemolie is een ander essentieel ingrediënt in de Oud Hollandsche Ambachtscrème. Deze olie bevat een hoog gehalte aan gamma-linoleenzuur (GLA), waarvan is aangetoond dat het de gezondheid van de huid verbetert. GLA helpt de algehele conditie van de huid te verbeteren door de elasticiteit en het vochtgehalte te verbeteren.

Een ander bestanddeel in deze crème is Allantoïne. Dit bestanddeel is een natuurlijke verbinding die wordt aangetroffen in de wortels van smeerwortelplanten. Dit krachtige ingrediënt helpt de huid te kalmeren en de celregeneratie te bevorderen en is goed in te zetten om overmatig eelt te verminderen.

mooie voeten zonder overmatig eelt

De Helianthus-olie wordt gewonnen uit zonnebloempitten en bevat een hoog gehalte aan vitamine E. Vitamine E is een andere essentiële voedingsstof voor de gezondheid van de huid. Vitamine E helpt de huid te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen.

Over het kruid Echinacea is bekend dat het een plantaardig ingrediënt is dat al eeuwenlang wordt gebruikt om verschillende huidaandoeningen te behandelen. Dit natuurlijke ingrediënt helpt de natuurlijke afweer van de huid te versterken.

Eind conclusie

echinacea
echinacea

Samenvattend is Oud Hollandsche Ambachtscrème een oer-Hollandse crème. Dit kruid is speciaal ontwikkeld om de problemen van overmatig eelt op handen, voeten en hielen te verlichten. De ultieme mix van al deze natuurlijke ingrediënten zijn verantwoordelijk voor het mooie resultaat.