Geplaatst op

Swissblue producten

Swissblue logo products

Het merk Swissblue van MJ Drent Products is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van spier & gewrichtscrème ’s. Daarnaast zijn er ook saturatiemeters, en gezondheidskussens voor de nek, schouders en het hoofd verder ontwikkeld.

Deze kussens zijn ontworpen om een optimale ondersteuning te bieden tijdens het slapen. Het voordeel van deze kussens is dat het kan helpen om nek- en rugklachten te voorkomen of te verminderen.

Nek – schouder – hoofd – gezondheidskussens

De hoofdkussens van Merk Swissblue zijn ontworpen met de vindbaarheid van de juiste slaaphouding in gedachten. Door een optimale ondersteuning van de nek, schouders en het hoofd wordt ervoor gezorgd dat het lichaam in de juiste positie blijft tijdens het slapen.

Nek-schouder kussen

Het gezondheid hoofdkussen kan helpen om nek- en rugklachten te voorkomen of te verminderen. De kussens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die geen allergische reacties veroorzaken en waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn


Ventilerende hoofdkussens

Het tweede hoofdkussen is het ventilatie hoofdkussen. Deze kussens zijn zo ontworpen dat ze een goede luchtcirculatie bieden tijdens het slapen. Dit kan helpen om overmatig zweten te voorkomen en kan zo bijdragen aan een comfortabele nachtrust.

Vrouw slaapt op een gezondheidskussen
Vrouw slaapt op een ventilerend gezondheid kussenDeze anti-allergisch hoofdkussens bestaat uit een holle Syndonfill vezel dat zorgt voor een perfecte lighouding en is ontspannend voor de nekwervels. Het kussen is ideaal voor rug en zijslapen.

De kussenmaat is: 50 x60 x10 cm en is 800 gram

Spier en gewrichtscrème

Swissblue medisch hulpmiddel spier en Gewrichtscrème 150ml is een unieke en effectieve oplossing die is ontwikkeld om pijn en ongemak te verlichten. Wanneer u pijn in uw knieën, nek, schouders of een ander deel van uw lichaam ervaart, is deze spier en gewrichtscrème zeker aan te raden.

pijn in nek en schouder

Mix van actieve ingrediënten

Deze crème bevat een mix van actieve ingrediënten, waaronder Arnica, dat bekend staat om een betere doorbloeding in de spieren te bewerkstelligen . Het bevat ook essentiële oliën, zoals eucalyptus en menthol, die kunnen helpen om de getroffen gebieden te kalmeren.

Deze spier en gewrichtscrème crème wordt geleverd in een handige tube van 150 ml, waardoor hij gemakkelijk op de aangetaste plek aan te brengen is.

Swissblue medisch hulpmiddel spier en Gewrichtscrème 150ml geeft verlichting bij verschillende aandoeningen. Bij de volgende aandoeningen zoals pijnlijke knieën, enkels, nek- en schouderpijn, enkelverstuikingen, been- en kuitkrampen en meer kun je deze crème voor inzetten.. Deze crème dringt diep door in de huid en bevat actieve ingrediënten daar waar ze het meest nodig zijn.

Een van de belangrijkste voordelen van dit medische hulpmiddel is dat het pijn en ongemak snel verlicht. Het is vooral handig voor mensen die lijden aan chronische pijn of werk hebben waarbij hun gewrichten en spieren zwaar worden belast.
Bij regelmatig gebruik kan Swissblue medisch hulpmiddel spier en Gewrichtscrème 150ml helpen de mobiliteit en flexibiliteit te verbeteren, zodat u met meer gemak kunt genieten van uw dagelijkse activiteiten.

Saturatie meters

Ben je op zoek naar een manier om snel en eenvoudig het zuurstofpercentage in je bloed te meten? Zoek niet verder De Swissblue saturatiemeters zijn een snelle manier om het zuurstofpercentage in het bloed te meten. Plaats hem gewoon om je wijsvinger, druk op start en binnen enkele seconden heb je je resultaten direct op het scherm. 

De Swissblue saturatiemeters zijn zuurstofsaturatie meters met instelbare helderheid en automatische uitschakeling. Deze Swissblue Puls-oximeters tonen naast de O2-saturatie en de hartslag een grafiekweergave met puls-vorm weer.
Blijf op de hoogte van je gezondheid met dit onmisbare apparaat.