eelt

Voorkom overmatige eeltvorming met een bijzondere creme

Voorkom overmatige eeltvorming

Voordat we u vertellen hoe eelt te verwijderen, leggen we eerst uit wat eelt is.

Eelt is een plaatselijke verdikking van de epidermis (epidermis), wat de buitenste laag van de huid betekent, die grotendeels bestaat uit hoorncellen die worden vernieuwd vanuit de onderste laag van de epidermis. Eelt heeft beschermende eigenschappen en is het natuurlijke beschermende mechanisme van het lichaam.

Het dragen van verkeerde schoenen die knijpen, extreem droge voeten en zelfs zweetvoeten kunnen de oorzaak zijn van het ophopen van eelt. Maar vloerverwarming heeft ook uitdrogende eigenschappen van de huid. Eelt verwijderen? Voor veel mensen is eelt een doorn in het oog. Dit wordt vaak als storend ervaren. Er zijn verschillende manieren om eelt te verwijderen door middel van raspen, eelt, voetbad en bepaalde scrubs of een bezoek aan de pedicure.

Crèmes en zalven

Er zijn verschillende crèmes en zalven beschikbaar in de drogisterij met salicylverbindingen om de eelt te verminderen. Maar er zijn ook huidverzorgings crème’s met natuurlijke ingrediënten die vergelijkbare resultaten opleveren. Een niet-vettige crème die snel in de huid trekt, “Oud Hollandsche” Ambachtscrème verkrijgbaar bij de betere tuincentra en bouwmarkten in Nederland en België. Het is online beschikbaar op: www.ambachtscreme.nl

Pedicures

Pedicures hebben ook succes ontdekt met de Ambachtscrème. Het lijkt erop dat klanten die dagelijks hun voeten wrijven nauwelijks problemen hebben met buitensporige eeltplekken. De crème voedt en beschermt de huid zodat uitdroging kan worden voorkomen. Niet zo leuk voor de pedicures, die hun klanten minder vaak zien.

Wij vragen u om uw ervaringen met ons te delen, ook voor vragen die u kunt bereiken op: ervaringen@ambachtscreme.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *