Ambachtscrème display winkeliers

Ambachtscrème helpt klussers al 16 jaar van huidklachten af

Authentiek Hollands markt breidt uit met nieuwe verkooppunten

Voorthuizen, 4 augustus 2021 – Kloofjes, droge, ruwe en schrale handen, droge voeten en spierpijn, het zijn veelvoorkomende en vervelende kwaaltjes na het tuinieren, klussen of schoonmaken. Met name bij mensen die vijf dagen per week met hun handen werken zoals timmermannen, hoveniers of bouwvakkers, herstelt de huid moeilijk van beschadigingen en irritaties. Maar ook bij hobbyisten zorgt een beschadigde huid voor klachten. Speciaal voor deze ‘handarbeiders’ is een reeks verzorgingsproducten ontwikkeld die de huid herstelt én duurzaam verzorgt. Het product Ambachtscrème is al ruim 16 jaar een succes in de betere bouwmarkten en tuincentra en biedt nu ook verkoop displays aan voor andere winkeliers, zoals supermarkten en boerderijwinkels.

ambachtscreme display 2023 1

16 jaar authentieke formule
Ruim 16 jaar geleden werden de eerste producten van Ambachtscrème ontwikkeld en door de jaren heen is de formule voortdurend verbeterd. Het assortiment bestaat inmiddels uit meerdere crèmes, zepen en balsems. De kwaliteit van de producten garandeert een snel resultaat, doordat de producten weinig vet bevatten en snel intrekken. Hierdoor bevordert het herstellend vermogen van de huid en krijgt het de verzorging die het nodig heeft na een dag tuinieren of klussen. Ambachtscrème is beschikbaar bij ruim 800 bouwmarkten en tuincentra, maar biedt vanwege de grote belangstelling nu ook andere winkeliers de mogelijkheid om het authentieke merk aan het assortiment toe te voegen.

Productlijn
De productlijn van Ambachtscrème voorziet in de totale verzorging van het lichaam. De Oud Hollandsche Ambachtscrème is speciaal voor de droge, ruwe en schrale huid, zoals handen, body en voeten. De 3 in 1 crème trekt snel in de huid en werkt ook goed bij de behandeling van overmatig eelt, doordat het de huid zachter en soepel maakt. De Oud Hollandsche Spier & Gewrichtscrème is ideaal te gebruiken na het tuinieren of klussen in en om het huis. Het is belangrijk om de spieren goed te verzorgen en schouder-, nek- en knieklachten te voorkomen of verminderen. De Oud Hollandsche Spier- en Gewrichtscrème verzorgt pijnlijke spieren en gewrichten en de werking is al voelbaar na 5 minuten.

De bikkels die zich niet laten tegenhouden door regen en wind, zullen niet onbekend zijn met droge, ruwe en schrale lippen. De Oud Hollandsche Lippenbalsem verzorgt de gevoelige lippen en is ook inzetbaar bij lipblaasjes. Tenslotte is er de Oud Hollandsche Ambachtszeep, dit is een milde handzeep voor een goede reiniging van je handen en tast de zuurgraad van de huid niet aan. Daarnaast verzacht het de huid. Alle producten zijn parabenen vrij, vegan en worden niet op dieren getest. Bovendien voldoen zij aan de strenge cosmeticawetgeving. Nog belangrijker: de praktijk wijst uit dat de producten doen wat ze beloven en dit zorgt voor een groot percentage herhaalaankopen.

Ambachtscrème display BijStox Roermond

Display
De producten van Ambachtscrème worden in een houten promotiedisplay geleverd en bevat een grote testpot Ambachtscrème, waarmee consumenten het product direct kunnen ervaren. De display neemt slechts 1/2 vierkante meter in beslag en staat bij huidige verkooppunten structureel in de top 3 van impulsaankopen. De display bevat ongeveer € 1.600,- aan verkoopwaarde en wordt doorgaans 3 tot 6 keer per jaar leeg verkocht. Op dit moment is Ambachtscrème verkrijgbaar bij ruim 700 verkooppunten in Nederland en België en 100 verkooppunten in Duitsland. Winkeliers die interesse hebben in de display van Ambachtscrème kunnen contact zoeken via de email : displayaanvraag@ambachtscreme.nl

Over Ambachtscrème
Ambachtscrème is in 2005 ontwikkeld door MJ Drent Products BV en bevat een reeks hoogwaardige producten voor verzorging van de huid en spieren. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor consumenten die graag in huis of in de tuin klussen en voor mensen die beroepsmatig fysiek werk verrichten. De producten van MJ Drent Products BV zijn te bestellen via www.ambachtscreme.nl en verkrijgbaar bij ruim 800 verkooppunten in Nederland, België en Duitsland.    Nadat u dit formulier heeft ingevuld kunt u op verzenden drukken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.