Geplaatst op

Gebruik spier- en gewrichtscrème en verwen uw huid en spieren na gedane arbeid of spierpijn

spieren en gewrichten

Wij Nederlanders zijn een bezig en arbeidzaam volk.

Druk, druk en nog eens druk. We zijn te vinden in de sportschool, tennishal of op het voetbal- of hockeyveld.

Na het eten gaan we een stuk rennen of pakken we de racefiets of de mountainbike. Op zondag gaan we nog even de tuin in om de hagen recht te snoeien of het gras te maaien. 

Spier blessures

Meestal verrichten wij deze inspanningen zonder blessures op te lopen. Toch kunt ook u met een overbelasting van uw spieren of gewrichten te maken krijgen, of een blessure met enorme spierpijn. Dan bent u absoluut gebaat met onze Oud Hollandsche Spier- & Gewrichtscrème. Deze crème bevat natuurlijke ingrediënten zoals menthol, arnica, aloë vera, duivelsklauw, MSM en glucosamine. Dit laatste ingrediënt, een aminosuiker, is een belangrijke bouwsteen voor het menselijk lichaam.

Glucosamine beter bekent als schokdemper voor het lichaam

Glucosamine is een aminosuiker en wordt gezien als belangrijke bouwsteen voor het menselijk lichaam. In ons kraakbeen en pezen komt de hoogste concentratie van deze stof voor. Het zou helpen de gewrichten in te smeren. Hierdoor zal het kraakbeen als meer schokdempend worden ervaren. Ouderen die last hebben van artrose, en daardoor last hebben van gewrichtspijn in heup- of kniegewricht, gebruiken dit veel.

Deze crème is dan ook dé oplossing bij pijnlijke, gevoelige spieren en gewrichten. De crème laat zich prima uitsmeren zonder te plakken. Het gebruik ervan wordt in het algemeen als zeer positief ervaren. U kunt deze crème niet alleen voor het sporten bij de warming-up toepassen, maar ook bij de cooling down. Het is een fantastische crème voor onder andere spierkrampen in uw kuiten. 

Niet alleen personen die sporten, zijn gebaat bij het gebruik van de Oud Hollandsche Spier- & Gewrichtscrème. Ook degenen die (dagelijks) zware, fysieke inspanning verrichten, zoals stratenmakers, tegelzetters, stukadoors, hoveniers en bouwvakkers, ondervinden of ervaren regelmatig pijnklachten aan gewrichten en spieren. Ook zij zijn met het gebruik van deze crème geholpen. 

Het bestanddeel menthol zorgt voor een pijnstillend effect., zodat u al binnen 5 minuten resultaat merkt. Uw pijnlijke spieren en gewrichten worden merkbaar minder pijnlijk.

Voorkomen is beter dan genezen

Wie goed voor zijn lichaam is en met beleid sport of werkt, kan een hoop blessures voorkomen, slijtage beperken en verstijving van de gewrichten voorkomen. Zeker als u onderstaande tips daarbij ter harte neemt:

1) Het is belangrijk om regelmatig licht intensief te bewegen, maar vermijd te grote lichamelijke of geestelijke inspanning, aangezien dit vaak een pijn en klachten met zich meebrengt. Door regelmatig licht intensief te bewegen kan het proces van natuurlijke slijtage aanzienlijk worden vertraagt. 

2) Ondanks dat u pijn ervaart, is het van belang vooral met een verantwoorde manier van bewegen door te gaan. Let ook op uw lichaamshouding. Door een goede lichaamshouding kunnen gewrichten en spieren soepel en los van elkaar blijven bewegen. Stoppen met bewegen lost uw klachten niet op. Uw arts of fysiotherapeut begeleidt u graag hierbij met speciale oefeningen.

3) Schakel op tijd een tandje terug. Neem op tijd uw rust. Kies zowel voor fysieke als geestelijke rust; uw spieren en gewrichten hebben dit nodig om te herstellen. Zorg daarom voor voldoende nachtrust. 

Oud Hollandsche Spier- & Gewrichtscrème is verkrijgbaar in handige tubes van 75 ml of 140 ml.

Ons team

Heeft u nog vragen over onze producten?

Ons team van specialisten bestaat uit:
Drogisten
Cosmetica expert
Medical device specialist

Neem contact op via Whatsapp!bron: Martijn Scholten 2019

bron: Martijn Scholten|januari|2019