Geplaatst op

6 Tips om zachte handen te krijgen en te behouden in de wintermaanden

ambachtscrème op de handen

Nu het buiten weer kouder, natter en guurder wordt, worden uw handen aan diverse factoren blootgesteld.
De verwarming staat lekker hoog, handschoenen gaan aan en uit.
Tel daarbij zaken als kou, vervuiling en blootstelling aan huishoudelijke producten bij op.

Dit alles betekent dat uw handen niet alleen droog kunnen worden, maar ook ruw, rood en u kunt zelfs kloofjes krijgen.

Uw handen krijgen dus heel veel te verduren. In dit artikel geven wij 6 tips om toch comfortabel de wintermaanden door te kunnen komen.

Uw handen krijgen heel veel te verduren. Uw oude, vertrouwde handcrème is dan niet afdoende. Een absolute aanrader is Ambachtscrème, een alleskunner en kameleon onder de crèmes. Gemaakt volgens origineel Hollands recept. Op basis van natuurlijke ingrediënten van plantaardige afkomst zoals de extracten van aloë vera en echinacea. Deze crème voelt niet vet aan en trekt direct in. Samen met de volgende tips komen uw handen de winter goed door. 

1) Vermijd water. Water droogt uit. Probeer daarom uw handen zo min mogelijk met water in aanraking te laten komen. Bedenk dat een normale, hydraterende handcrème ook water bevat en dus uitdroogt! Onze Oud Hollandsche Ambachtscrème biedt uitkomst. Deze heerlijk, milde geurende crème heeft een zachte textuur, herstelt droge handen en werkt preventief tegen kloofjes en ruwe handen. 

2) Hydrateer de hele dag. Smeer uw handen na elke keer dat ze met water in aanraking zijn geweest, in met Ambachtscrème. Bijvoorbeeld na het douchen of in bad gaan en na het handen wassen. Vaak wordt alleen de binnenkant van de handen ingesmeerd. Vergeet vooral niet om ook de rug van de handen goed in te smeren. De huid van uw handen veroudert liefst vijf keer zo snel als de huid van andere lichaamsdelen. Hierbij ook 5 tips bij een goede huidverzorging.

3) Insmeren voor het slapen gaan. Handen gaan er zichtbaar en voelbaar op vooruit als u ze voor het slapen gaan goed inwrijft met onze Ambachtscrème. Trek voor een extra zacht resultaat een paar witte, katoenen handschoenen aan. 

4) Insmeren voor het manicuren. Wanneer u uw nagelriemen goed met onze crème insmeert, worden deze lekker soepel en kunt u ze met een bokkenpootje makkelijk terugduwen. Voor de dames onder ons: gebruik nog een nagellak voor een extra verzorgde aanblik.

5) Gebruik onze crème als scrub. Als u dode huidcellen verwijdert met een scrub, die u overigens heel goed zelf kunt maken, kan ons product nóg beter intrekken en zijn werking doen. Scrub ook vooral tussen de vingers en rondom de nagelriemen. Het resultaat zijn schone, glanzende en zijdezachte handen. 

6) Gebruik onze zachte, milde en voedende Ambachtszeep. Met alle bovenstaande tips is het natuurlijk niet de bedoeling dat u uw handen blootstelt aan een agressieve of klassieke handzeep. Deze droogt de huid alleen maar meer uit. Gebruik liever Ambachtszeep. Deze biologische zeep heeft een aangename, milde geur en een zachte structuur. Gemaakt van overwegend natuurlijke ingrediënten, die zowel verzorgen als reinigen. Verkrijgbaar in een zuinige pompflacon van 500ml. 

milde ambachtszeep
milde ambachtszeep

Onze Ambachtscrème is verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Zet de handige pompflacon, met een royale inhoud van 450 ml., naast je wasbak in de keuken, badkamer en toilet. Ook op je nachtkastje, in de handtas en in het handschoenenvakje van de auto mag de tube, met een inhoud van 75 ml, natuurlijk niet ontbreken. Zo is dit product altijd binnen uw handbereik. Voor het hele gezin of op het werk, is er ook een voordeelverpakking van liefst 1000 ml.

Ambachtscrème aanbieding: koop voordelig in!

Onze Ambachtscrème is verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Zet de handige pompflacon, met een royale inhoud van 450ml. naast je wasbak in de keuken, badkamer en toilet. Ook op je nachtkastje, in de handtas en in het autovakje mag de tube, met een inhoud van 75 ml, natuurlijk niet ontbreken. Op deze manier is het product altijd binnen uw handbereik. Voor het hele gezin of op het werk, is er ook een voordeelverpakking van 1000ml. te koop.

Zijn de Ambachtscrème producten alleen geschikt voor klussers en werklieden?

Nee, deze crème is voor iedereen geschikt die last heeft van droge, ruwe en schrale handen.

Is de Ambachtscrème alleen geschikt voor de handen?

Nee, deze rijk gevulde crème wordt ook gebruikt om je lichaam en droge voeten mee in te smeren

Voor welke klachten kun je de spier & gewrichtscrème gebruiken?

Deze spier en gewrichtscrème wordt gebruikt bij nek, schouders, rug en knieklachten.
Wanneer de leeftijd het bewegen wat moeilijker maakt. Deze crème is ook geschikt bij vermoeide benen en voeten.

Wat is er zo bijzonder aan deze lippenbalsem?

De Oud Hollandsche lippenbalsem bevat natuurlijke bestanddelen zoals de aloë vera, echinacea, teunisbloem, citroenmelisse, L-Lysine en vitamine E.
Deze bestanddelen doen droge en ruwe lippen weer stralen en lipblaasjes verminderen.

Wat zijn de prijzen van deze producten?

Ambachtscrème 75ml 6,95 – Ambachtscrème 200ml 11,95 – Ambachtscrème 450ml 19,95 – Ambachtscrème 1000ml 36,95 – Ambachtszeep 500ml 4,95 – Lippenbalsem 4,95 – Spier & Gewrichtscrème 75ml 12,95 – Spier & Gewrichtscrème 140ml 19,95

bron: Martijn Scholten|januari|2019