Geplaatst op

Doorbraak bij spier & gewrichtsklachten

spiermassage-met-spiercreme

Er bestaan veel soorten spier- en gewrichtscrèmes die snel resultaat beloven, maar de werkzaamheid ervan laat vaak te wensen over.

De producent van de “Oud Hollandsche Ambachtscrème” ontwikkelde ook een natuurlijke spiercrème (medisch hulpmiddel) dat fantastische resultaten boekt.De werking is na slechts 5 minuten al merkbaar. ”Wie dit product niet probeert, doet zichzelf echt te kort.” Deze spier- en gewrichtscrème is zonder twijfel een revolutionair middel bij pijnlijke spieren en gewrichten.

”De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong”, aldus de maker.

spiermassage-met-spiercreme
spiermassage-met-spiercrème

Sportblessures of klachten door overbelasting

Vaak komen mensen met vragen over sportblessures, klachten door overbelasting, lage rugpijn, kuitkramp of spit. Dat waren redenen om verdere research te doen om het perfecte product te ontwikkelen. Door gebruik te maken van bijzondere bestanddelen die elkaar versterken in een crème is een mix van ingrediënten en kruidenextracten ontstaan waarmee zeer positieve resultaten worden behaald.

Samenstelling van de Oud Hollandsche Spier- en Gewrichtscrème

  • Aloë Vera
  • Arnica
  • Glucosamine
  • Harpagophytum ( Duivelsklauw)
  • Menthol
  • MSM
  • Rhus Toxicodendron
  • Symphytum

Gratis proefverpakkingen weggegeven in 2014

Acht jaar geleden zijn er duizenden proefverpakkingen aan consumenten weggegeven, die last hadden van pijnlijke spieren en gewrichten en de mogelijkheid kregen om dit uit te testen.

”Consumenten met pijnlijke spieren of gewrichten reageerden enorm positief op de proefverpakkingen, waardoor de productie van de ‘Oud Hollandsche Spier- en Gewrichtscrème’ in rap tempo is geproduceerd en tegenwoordig online en in de betere bouwmarkten en tuincentra in Nederland, België en Duitsland verkrijgbaar zijn.”

Of je nu klust in en om het huis, werkt in de tuin, schoonmaakt of je favoriete sport beoefent, iedereen is gebaat bij deze crème.


Ons team

Heeft u nog vragen over onze producten?

Ons team van specialisten bestaat uit:
Drogisten
Cosmetica expert
Medical device specialist

Neem contact op via Whatsapp!“Wie de crème eenmaal kent, wil niet meer anders”