Geplaatst op

Waarom Ambachtscrème ideaal is voor stukadoors

stukadoor

Als stukadoor ben je logischerwijs veel met je handen bezig. Dag in dag uit is het doel om verschillende wanden te stuken. De wanden worden vlak gestreken met kalkwater dat de handen kan uitdrogen. Daarbij is het niet onlogisch dat de verzorging van je handen niet altijd de hoogste prioriteit heeft. Echter wil dat niet zeggen dat het onbelangrijk is.

Doe je namelijk helemaal niets aan de verzorging van je handen, dan nemen de problemen op de lange termijn steeds verder toe. Je handen worden met de maand, week en zelfs dag steeds ruwer en droger. Er kunnen zelfs eczeem matige klachten ontstaan. Dit is vaak te wijten aan de bestanddelen waar je als stukadoor mee werkt. Ambachtscrème kan dan dé oplossing zijn.

Stukadoor aan het werk

De voordelen van Ambachtscrème

Het is niet voor niets dat de vraag naar Ambachtscrème steeds verder stijgt. Zeker onder stukadoors merken we dat hier sprake van is. Men is steeds beter op de hoogte van de voordelen die deze crème te bieden heeft. Op de korte, maar zeker ook op de lange termijn. Het gaat dan bijvoorbeeld om zaken als:

Gaat ruwe, droge handen tegen: Ruwe en droge handen zijn voor de gemiddelde stukadoor niet onbekend. Dit heeft te maken met de specifieke bestanddelen waar je tijdens het stuken gebruik van maakt. Links- of rechtsom komen deze altijd wel een keer op je handen terecht. Wanneer je dit er dan niet weer meteen vanaf haalt, begint het langzaam maar zeker je huid op te drogen. Gezien hier keer op keer sprake van is, wordt het alsmaar erger. Ambachtscrème is speciaal ontworpen om dit tegen te gaan. Het herstelt, beschermt en hydrateert de huid. Zo zijn schrale, droge en ruwe handen al snel verleden tijd.

Optimale voeding huid: Iets wat je als stukadoor misschien niet zo vaak bezighoudt, is dat de huid ook voeding nodig heeft. De juiste ingrediënten van crème zoals echinacea, aloë vera en teunisbloemolie zorgen er namelijk voor dat de huid alle handvaten krijgt aangereikt waar het behoefte aan heeft. Deze ingrediënten houden de huid soepel, glad en vochtig. Zodoende is de kans op kloven, eelt en schilfers op de huid een stuk kleiner. Met andere woorden; dankzij het gebruik van Ambachtscrème ga je in het dagelijkse leven een stuk minder last krijgen van huidproblemen. Alle kleine ergernissen en grotere problemen zijn dan eindelijk verleden tijd.

Literverpakking voor in de bedrijf bus

Maakt stucwerk makkelijker te verwijderen

Tip 1) Breng de hand crème op de handen voordat je de dag begint met stuken, zodat dit minder hecht op je handen en gemakkelijk aan het einde van de dag van de handen is te verwijderen.

Tip 2) Wanneer het stucsel van de handen is verwijderd, direct de Ambachtscrème op de handen smeren waardoor de zuurgraad van de huid weer optimaal wordt hersteld.

Ook voor armen, ellebogen en benen te gebruiken

Wist je bovendien dat Ambachtscrème ook effectief is voor droge armen, knieën, ellebogen benen of voeten? Wanneer je bijvoorbeeld vaak op je knieën zit of met je armen langs de wand schuurt, komt dit goed van pas. De gehele huid heeft baat bij het smeren van Ambachtscrème. Maak hier dan ook zeker gebruik van voor een optimaal resultaat.

Vele stukadoors gebruiken al Ambachtscrème

Ben je het als stukadoor dus zat dat je handen altijd zo ruw, droog en/of beschadigd zijn? Probeer, ervaar en ontdek wat Ambachtscrème met je huid doet. Je huid zal gladder, zachter en fijner aanvoelen.

Zijn de Ambachtscrème producten alleen geschikt voor klussers en werklieden?

Nee, deze crème is voor iedereen geschikt die last heeft van droge, ruwe en schrale handen.

Is de Ambachtscrème alleen geschikt voor de handen?

Nee, deze rijk gevulde crème wordt ook gebruikt om je lichaam en droge voeten mee in te smeren

Voor welke klachten kun je de spier & gewrichtscrème gebruiken?

Deze spier en gewrichtscrème wordt gebruikt bij nek, schouders, rug en knieklachten.
Wanneer de leeftijd het bewegen wat moeilijker maakt. Deze crème is ook geschikt bij vermoeide benen en voeten.

Wat is er zo bijzonder aan deze lippenbalsem?

De Oud Hollandsche lippenbalsem bevat natuurlijke bestanddelen zoals de aloë vera, echinacea, teunisbloem, citroenmelisse, L-Lysine en vitamine E.
Deze bestanddelen doen droge en ruwe lippen weer stralen en lipblaasjes verminderen.

Wat zijn de prijzen van deze producten?

Ambachtscr̬me 75ml 6,95 РAmbachtscr̬me 200ml 11,95 РAmbachtscr̬me 450ml 19,95 РAmbachtscr̬me 1000ml 36,95 РAmbachtszeep 500ml 4,95 РLippenbalsem 4,95 РSpier & Gewrichtscr̬me 75ml 12,95 РSpier & Gewrichtscr̬me 140ml 19,95