Geplaatst op

Wat is de beste handcrème?

Iedereen wil mooie, zachte en soepele handen. Om je handen zacht en gezond te houden is het belangrijk om deze goed te verzorgen met een handcrème. Het gebruik van een hydraterende handcrème wordt geadviseerd om de huid van de handen zacht en soepel te houden.

5 tips om van je droge en schrale handen af te komen

1) Smeer je handen meerdere malen per dag in met een verzorgende handcrème.

2) Draag handschoenen wanneer je veel met je handen in het water zit.

3) Drink dagelijks voldoende water om je lichaam gehydrateerd te houden.

4) Gebruik een handcrème op basis van echinacea en teunisbloemolie.

5) Vermijd (heet) water

Handcrème bij kloven

Kloven zijn kleine barstjes en scheurtjes in de huid die ontstaan wanneer de huid erg droog is. Deze kloven kunnen erg pijnlijk zijn, maar kunnen goed en snel behandeld worden met een hydraterende verzorgingscrème op basis van allantoïne en aloë vera. Ambachtscrème herstelt de vochtbalans van de huid en beschermt de huid tegen verder vochtverlies.

Vitamine E huidolie tegen diepe kloven

Diepe kloven zijn erg moeilijk te behandelen. De huid is vaak extreem droog met huidschilfering als gevolg. Een vitamine E huidolie die niet vet is en een diep verzorgende werking heeft is de Ambachtskroon Vitamine E huidolie.
In combinatie met Ambachtscrème zorgt dit ervoor dat de huid weer zacht en glad aan gaat voelen.

Handcrème voor droge handen

Droge handen komt niet alleen in de winter voor, maar ook in de herfst, lente en zomer. Droge lucht, zonnewarmte en kou hebben een negatieve invloed op de huidbalans. Handen kunnen droog aanvoelen en dan wil je niet altijd een vette crème gebruiken. Ambachtscrème is niet vet, voelt prettig aan na gebruik én is zelfs vegan.

Nagelriem crème

Droge nagelriemen, of scheurtjes in de nagelriemen kunnen ook pijnlijk zijn. Ambachtscrème is te gebruiken voor de droge handen maar kan daarnaast ook worden gebruikt voor je droge nagelriemen.

Handcrème in een tube

Wanneer je op reis gaat, en/of je een handcrème mee wilt nemen in je handtas, dan mag deze niet te groot zijn. Een tube van 75ml is de ideale maat om mee te kunnen nemen. Op reis mag deze gewoon mee in de handbagage. Ook past deze handig in het dashboardkastje in de auto.

Handcrème in een pot

Voor veel mensen is een handcrème in een pot gemakkelijk in gebruik. Je draait de dop eraf en het smeren kan beginnen. Een pot kun je gemakkelijk overal neerzetten en zo heb je de crème altijd makkelijk bij de hand.

Handcrème in een pompverpakking

Een crème in een pompverpakking is makkelijk te doseren. Een pompverpakking voor op het aanrecht, slaapkamer, badkamer garage, werkplaats, bedrijfsbus of bijvoorbeeld op de boot. Wanneer je naast je handen ook lekker je body en voeten wil insmeren is dit het ideale formaat. Voor de grootverbruiker is er ook een voordeelverpakking beschikbaar om regelmatig je handen en lichaam in te smeren en deze in topconditie te houden.

Aanbiedingen handcrème

Voordeelverpakkingen en combinatieverpakkingen van handcrème en andere huidverzorgende cosmetica producten kunnen veel voordeel opleveren. Zie het aanbod hieronder: