Geplaatst op

WORD WEDERVERKOPER VAN ONS VENTILERENDE AIRCO HOOFDKUSSEN CONCEPT IN UW WINKEL

Ventilerend hoofdkussen 1 stuk

In de snelle wereld van vandaag zijn ondernemers altijd op zoek naar manieren om nieuwe producten te vinden die zij als wederverkoper kunnen toevoegen aan het bestaande assortiment.

Een belangrijk product dat ervoor kan zorgen dat er extra impulsaankopen tot stand komen zijn onze gezondheids ventilerende airco hoofdkussens. Waarom juist dit hoofdkussen?

Iedereen wil een goede nachtrust. Het ventilerende airco hoofdkussen zorgt ervoor dat er voldoende ventilatie is om transpireren tegen te gaan. Dit hoofdkussen is ideaal in de zomer en najaar.

Onze hoofdkussens zijn ontworpen om je nek te ondersteunen.

Ventilerend- anti-allegisch gezondheidshoofdkussen

Wanneer je een fysieke winkel hebt, en je wilt wederverkoper worden, dan zijn onze kussens perfect geschikt om aan uw assortiment toe te voegen. 

Ons ventilerend hoofdkussen is een speciaal kussen dat is ontworpen om voor meer slaapcomfort te zorgen.
 Deze kussens vindt je in winkels in een presentatie mand voor zowel voor binnen als buiten.

 Het is één van de populairste items voor een wederverkoper, met een gemiddelde verkoop van 12 tot 24 kussens per week, dat extra omzet genereert en nieuwe klanten naar de winkel brengt.

Dit ventilerend hoofdkussen bestaat uit een luxe 100% perkal katoenen afritsbare tijk in combinatie met een speciaal holle vezel Syndofill.

Dit hoofdkussen is ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden, en biedt verlichting en ontspanning wanneer dat nodig is.

Hoe kan ik deze ventilerende airco hoofdkussens bestellen?

Onze hoofdkussens worden per 12 stuks verkocht. Op onze website www.ambachtscreme.nl kunt u een bestelling doen van 12 hoofdkussens en bij het afrekenen de code: verkoopwinkel toevoegen. U ontvangt dan 40% korting op deze hoofdkussens.

Ons team

Heeft u nog vragen over onze producten?

Ons team van specialisten bestaat uit:
Drogisten
Cosmetica expert
Medical device specialist

Neem contact op via Whatsapp!