Geplaatst op

Kan Ambachtscrème ook als aftersun gebruikt worden?

Ambachtscrème aftersun

Veel mensen weten het niet, maar Ambachtscrème is een zeer goed alternatief voor aftersun producten.

Zonnebaden kan wonderen doen voor je huid, maar het kan er ook voor zorgen dat je uitgedroogd en verbrand voelt. Een goed aftersun product is de oplossing. Het is essentieel om uw huid te beschermen na een dag op het strand van bij het zwembad om ervoor te zorgen dat u geen langdurige schade aanricht.

beginnende zonnebrand schouders

 Het gebruik van een zonnebrandcrème is een geweldige manier om te hydrateren en het natuurlijke vochtgehalte van je huid te herstellen.

Niet alle aftersun crèmes zijn echter op dezelfde manier gemaakt. Ambachtscrème, gemaakt met aloë vera, teunisbloemolie en echinacea, is een ideale crème om te gebruiken als vervanging voor je huidige aftersun crème

In dit artikel zullen we onderzoeken waarom deze crème het perfecte alternatief is en hoe ze je huid kan helpen om na een dag zonnebaden weer in optimale conditie te komen.

1. Wat is Ambachtscrème?

Ambachtscrème is een crème gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, teunisbloemolie, echinacea en vitamine E en helpt je huis te hydrateren na een lange dag zonnebaden.

<br><br>

2.  De voordelen van het gebruik van ambachtelijke crème als alternatief voor de meeste merken zonnebrandcrèmes

Ambachtscrème is een ambachtelijke crème die een alternatief biedt voor de meeste merken aftersun producten. Ons product is vegan en parabenenvrij. speciaal ontwikkeld om de huid weer in conditie te brengen na een dagje zonnen.

 Onze formule  hydrateert, verzacht en voedt de huid door zijn mix van bestanddelen.

 Of je nu naar het strand gaat of van de buitenlucht geniet, Ambachtscrème is jouw crème voor veilige en effectieve bescherming na het zonnebaden.

3. Hoe gebruik je Ambachtscrème voor een optimaal resultaat?


Bodycrème Ambachtscrème

Na het de huid aan zonlicht bloot te hebben gesteld is Ambachtscrème ervoor om u te helpen om de huid zijn vochtgehalte weer in balans te brengen.

Smeer de huid goed in na het zonnen en laat de crème even intrekken. Voor een nog beter resultaat kun je de huid nog een keer behandelen voor het slapen gaan.

Niet alleen voor handen, body en voeten………

Ook ideaal als aftersun te gebruiken na een dagje zon