Geplaatst op

Word wederverkoper van ons nek-schouder hoofdkussen concept in uw winkel

nek-schouder hoofdkussen 1 stuk

In de snelle wereld van vandaag zijn ondernemers altijd op zoek naar manieren om nieuwe producten te vinden die zij als wederverkoper kunnen toevoegen aan het bestaande assortiment.

Een belangrijk product dat ervoor kan zorgen dat er extra impulsaankopen tot stand komen zijn onze gezondheids hoofdkussens. Waarom juist dit hoofdkussen?

Nek- en schouderpijn zijn veel voorkomende klachten en iedereen wil een goede nachtrust. Het bijzondere nek-schouder hoofdkussen kan de perfecte oplossing bieden.

Onze hoofdkussens zijn ontworpen om je nek en schouders te ondersteunen, om aan je behoeften te voldoen.

Wanneer je een fysieke winkel hebt, zijn onze kussens perfect geschikt om aan uw assortiment toe te voegen. 

Ons nekschouderkussen is een speciaal hoofdkussen dat is ontworpen om pijn in nek en schouders te omspannen.

 Je vindt het in winkels met een presentatie mand voor kussens, zowel voor binnen als buiten.

 Het is één van de populairste items voor een wederverkoper, met een gemiddelde verkoop van 12 tot 24 kussens per week, dat extra omzet genereert en nieuwe klanten naar de winkel brengt.

Dit nek-schouder hoofdkussen bestaat uit een luxe 100% perkal katoenen afritsbare tijk in combinatie met een speciaal holle vezel Syndofill.

Dit hoofdkussen is ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden. Het is de perfecte oplossing voor mensen met nek- en schouderpijn en biedt verlichting en ontspanning wanneer dat nodig is.

Hoe kan ik deze hoofdkussens bestellen?

Onze hoofdkussens worden per 12 stuks verkocht. Op onze website www.ambachtscreme.nl kunt u een bestelling doen van 12 hoofdkussens en bij het afrekenen de code: verkoopwinkel toevoegen. U ontvangt dan 40% korting op deze hoofdkussens.

Ons team

Heeft u nog vragen over onze producten?

Ons team van specialisten bestaat uit:
Drogisten
Cosmetica expert
Medical device specialist

Neem contact op via Whatsapp!