Geplaatst op

Voorkom overmatige eelt op je voeten met een bijzondere crème

voet met creme insmeren

Eelt ( overmatig) op de voeten kan ongemakkelijk en hinderlijk zijn. Ontdek verschillende manieren om overtollige eelt te behandelen en te verminderen. Voordat wij hier mee verder gaan is het belangrijk om te weten wat eelt is en hoe belangrijk dit voor de voeten zijn.

Wat is eelt

Eelt zijn verdikte plekken op de huid die ontstaan als reactie op herhaalde wrijving of druk. Ze komen het meest voor op de voeten en handen, maar kunnen ook op andere delen van het lichaam voorkomen.

Eelt wordt vaak verward met likdoorns, maar in tegenstelling tot likdoorns hebben ze geen centrale kern. Eelt is eigenlijk een natuurlijke reactie van het lichaam om de gevoelige huid te beschermen tegen irritatie.

eelt op de hak
eelt op de hak

Ze vormen een manier om de huid dikker te maken als reactie op druk en zorgen voor een dempend effect om verdere schade te verminderen.

Eelt kan lelijk en ongemakkelijk zijn, maar is meestal onschadelijk. Als eelt echter te dik of pijnlijk wordt, moet deze mogelijk worden behandeld. Dit kan worden gedaan met producten zonder recept of door een pedicure. Het is belangrijk op te merken dat eelt een teken kan zijn van een onderliggende medische aandoening, dus als u eelt krijgt die bijzonder pijnlijk is of niet op de behandeling reageert, kunt u het beste een arts raadplegen.

Hoe ontstaat eelt? 

Het dragen van verkeerde schoenen die knellen, extreem droge voeten en zelfs zweetvoeten kunnen bijdragen aan het ophopen van eelt. Het is ook bekend dat vloerverwarming de huid uitdroogt. Vooral de voeten krijgen het dus zwaar te verduren. Voor veel mensen is eelt een doorn in het oog. Er zijn verschillende manieren om dit te verwijderen door middel van raspen, vijl, voetbad , cosmetica en bepaalde scrubs, of een bezoek aan de pedicure.

voeten behandelen met Ambachtscrème
voeten behandelen met Ambachtscrème

Gladdere hakken met bijzondere crème

Gebarsten en ruwe hielen kunnen erg vervelend zijn, waardoor je voeten onzichtbaar en er onaantrekkelijk zichtbaar zijn. Met de volgende hielcrème ( Ambachtscrème) kun je echter gemakkelijk gladdere hielen krijgen en de natuurlijke schoonheid van je voeten herstellen. Onze ultieme hielcrème is ontwikkeld om droge, gebarsten en ruwe hielen te  herstellen.

Gemaakt met voedende ingrediënten die diep in de huid doordringen, helpt het om je hielen zacht en gehydrateerd te houden. De crème bevat natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera,  echinacea, teunisbloemolie en vitamine E, die samenwerken om je huid in goede conditie te houden.

Teunisbloemolie staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en helpt vocht vast te houden, terwijl aloë vera helpt om je huid te voeden en te beschermen.

Vitamine E is een antioxidant die helpt om je huid te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Bij regelmatig gebruik van onze ultieme hielcrème merk je een zichtbaar verschil in het uiterlijk van je hielen.

Je voeten zullen er zachter en gezonder uitzien. Zeg vaarwel tegen ruwe, gebarsten hielen en verwelkomde mooie, gladde voeten met onze ultieme hielcrème.

mooie voeten zonder hielkloven

Ambachtscrème de perfecte hielcrème

Ambachtscrème is een voetcrème met rijke, natuurlijke ingrediënten zoals aloë Vera, echinacea en teunisbloemolie. Deze belangrijke ingrediënten hydrateren, voeden en verzorgen de droge, gevoelige en (extreme) vochtarme huid. Ambachtscrème maakt het eelt zachter, waardoor er geen overmatige eeltvorming meer ontstaat.

Voetencrème

Pedicures

Vele pedicures gebruiken de Oud Hollandsche Ambachtscrème na het behandelen van de voeten en hakken ter voorkoming van overmatig eelt. Deze crème trekt snel in de voeten en hakken, beschermt de huid én maakt deze zacht en soepel. 

Zijn de Ambachtscrème producten alleen geschikt voor klussers en werklieden?

Nee, deze crème is voor iedereen geschikt die last heeft van droge, ruwe en schrale handen.

Is de Ambachtscrème alleen geschikt voor de handen?

Nee, deze rijk gevulde crème wordt ook gebruikt om je lichaam en droge voeten mee in te smeren

Voor welke klachten kun je de spier & gewrichtscrème gebruiken?

Deze spier en gewrichtscrème wordt gebruikt bij nek, schouders, rug en knieklachten.
Wanneer de leeftijd het bewegen wat moeilijker maakt. Deze crème is ook geschikt bij vermoeide benen en voeten.

Wat is er zo bijzonder aan deze lippenbalsem?

De Oud Hollandsche lippenbalsem bevat natuurlijke bestanddelen zoals de aloë vera, echinacea, teunisbloem, citroenmelisse, L-Lysine en vitamine E.
Deze bestanddelen doen droge en ruwe lippen weer stralen en lipblaasjes verminderen.

Wat zijn de prijzen van deze producten?

Ambachtscrème 75ml 6,95 – Ambachtscrème 200ml 11,95 – Ambachtscrème 450ml 19,95 – Ambachtscrème 1000ml 36,95 – Ambachtszeep 500ml 4,95 – Lippenbalsem 4,95 – Spier & Gewrichtscrème 75ml 12,95 – Spier & Gewrichtscrème 140ml 19,95