Geplaatst op 1 reactie

Last van lipblaasjes? Kies de juiste lippenbalsem

Lipblaasjes

Oud Hollandsche Lippenbalsem is een hoogwaardige balsem die speciaal is samengesteld om verschillende lipaandoeningen te behandelen. De balsem is verrijkt met essentiële ingrediënten, waaronder Lysine, Melisse, Calendula, Vitamine E en Aloë Vera, die samenwerken om droge lippen en lipblaasjes te behandelen en te voorkomen.

droge lippen
Lipblaasjes voorkomen

Wat zijn de oorzaken van droge lippen?

Droge lippen zijn een veelvoorkomend probleem bij mensen van alle leeftijden. Veelvoorkomende oorzaken van droge lippen zijn uitdroging, blootstelling aan barre weersomstandigheden of bepaalde medische aandoeningen. Indien onbehandeld, kunnen droge lippen leiden tot scheuren of pijnlijke lipblaasjes. Oud Hollandsche Lippenbalsem bevat hydraterende ingrediënten, zoals Aloë Vera en vitamine E, die helpen de lippen te hydrateren en uitdroging te voorkomen.

Lippenbalsems met L-Lysine, calendula, melisse en aloë vera.

Lipblaasjes zijn vaak een virale aandoening.

Lipblaasjes is vaak een aandoening die de lippen aantast en pijnlijk zijn. Koortsblaasjes zijn een veel voorkomend symptoom en ze kunnen erg ongemakkelijk en lelijk zijn. Oud Hollandsche Lippenbalsem bevat Lysine, een essentieel aminozuur waarvan is aangetoond dat het herhaling van lipblaasjes helpt voorkomen.

Lipblaasjes
Lipblaasjes

Citroenmelisse als kruid bij lipaandoeningen

Melisse, ook wel bekend als citroenmelisse, is een ander belangrijk ingrediënt in Oud Hollandsche Lippenbalsem. Dit kruid heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen, waardoor het een effectieve behandeling is bij lipblaasjes en andere lipaandoeningen. Melisse wordt al eeuwenlang gebruikt om droge en schrale te behandelen en het is bekend dat het de zwelling van deze aandoening vermindert.

Calendula kalmerend bij lipblaasjes

Calendula is een natuurlijk extract waarvan is aangetoond dat het krachtige eigenschappen heeft. Het wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten om geïrriteerde of beschadigde huid te kalmeren.. In Oud Hollandsche Lippenbalsem is calendula toegevoegd om de lippen te helpen beschermen tegen barre weersomstandigheden, waardoor verdere irritatie en droogheid kan worden voorkomen.

natuurlijke bestanddelen lippenbalsem
natuurlijke bestanddelen lippenbalsem

Vitamine E in lippenbalsem als krachtige antioxidant

Vitamine E is een krachtige antioxidant die helpt de tere huid van de lippen te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen, die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken. Dit ingrediënt is essentieel voor het behoud van een gezonde huid en lippen en is een essentieel bestanddeel van Oud Hollandsche Lippenbalsem.

Aloë vera mag niet ontbreken in een lippenbalsem

Aloë Vera is de perfecte manier om zachte lippen te creëren. De aloë vera vormt een beschermend laagje op de beschadigde lippen waardoor ze niet uitdrogen. Het is een belangrijk bestanddeel in de lippenbalsem om het verzachtend effect te bevorderen.

Aloe vera achtergrond
Aloe vera

Eind conclusie

Kortom, Oud Hollandsche Lippenbalsem is een effectieve behandeling voor droge lippen en lipblaasjes. De unieke mix van ingrediënten, waaronder lysine, melisse, calendula, vitamine E en aloë vera, werken samen om de gevoelige huid te kalmeren, hydrateren en beschermen.

Ons team

Heeft u nog vragen over onze producten?

Ons team van specialisten bestaat uit:
Drogisten
Cosmetica expert
Medical device specialist

Neem contact op via Whatsapp!1 gedachte over “Last van lipblaasjes? Kies de juiste lippenbalsem

  1. […] beïnvloedt voornamelijk de mond en het gezicht en veroorzaakt orale herpes of koortsblaasjes. Het kan ook leiden tot genitale herpes via oraal-genitaal […]

Reacties zijn gesloten.