Geplaatst op

De nummer 1 handcrème voor stukadoors

stukadoor

Een stukadoor is een bekwame vakman die gips aanbrengt op muren, plafonds en andere constructies. Deze baan vereist veel fysieke arbeid en omvat vaak werken in krappe ruimtes, wat kan leiden tot schaafwondjes op de handen. Daarom is het essentieel voor stukadoors om hun handen te verzorgen en de juiste producten te gebruiken om ze gezond te houden.

Gips op de handen drogen de huid uit

Het is bekend dat veel stukadoors kampen met enorme droge handen. Een belangrijke oorzaak is dat het gips op de handen uitdroogt en ook weer moeilijk te verwijderen is. Een belangrijke tip is om eerst je handen met Ambachtscrème in te smeren en daarna pas werken met stuc ( pleisterwerk). Aan het eind van de dag is het pleisterwerk gemakkelijk van de handen af te halen. Daarna kun je de handen opnieuw voorzien van een lekkere laag Ambachtscrème.

handen man
handen man

Wat is zo bijzonder aan de Ambachtscrème?

Een fijn product voor stukadoors met droge of ruwe handen is Oud Hollandsche handcrème. Deze crème is speciaal ontworpen om schrale, gebarsten en beschadigde huid te herstellen, waardoor het perfect is voor mensen die met hun handen werken. De crème is verrijkt met Aloë Vera en Echinacea, die bekend staan ​​om hun herstellende en verzachtende eigenschappen.

Aloë Vera is een eeuwenoude plant die al eeuwenlang voor medicinale doeleinden wordt gebruikt. Het bevat verbindingen die helpen de huid te kalmeren en te herstellen. Echinacea is een ander natuurlijk ingrediënt dat al eeuwenlang wordt gebruikt om de algehele gezondheid en het welzijn te bevorderen. Het staat bekend om zijn immuun versterkende eigenschappen en kan helpen om schaafwondjes te herstellen.

Conclusie

Het is essentieel voor stukadoors om hun handen te verzorgen en de juiste producten te gebruiken om de handen zacht en gezond te houden. Oud Hollandsche Ambachtscrème is een fijn product voor stukadoors met droge of ruwe handen. Het is verrijkt met Aloë Vera en Echinacea, waardoor het perfect is voor het kalmeren van de huid. Bij consistent gebruik kan deze crème droge en ruwe handen helpen herstellen, waardoor ze weer zacht, glad en gezond aanvoelen. Er is een Ambachtscrème liter verpakking die gemakkelijk op te hangen is in de bedrijf bus.

Ons team

Heeft u nog vragen over onze producten?

Ons team van specialisten bestaat uit:
Drogisten
Cosmetica expert
Medical device specialist

Neem contact op via Whatsapp!