Geplaatst op

Gezondheidshoofdkussens in twee varianten

Deze twee gezondheidshoofdkussen zijn verkrijgbaar als een nek-schouder en een ventilerend airco hoofdkussen.

Oud Hollandsche Nek- Hoofd -Gezondheidskussen

Oud Hollandsche Ventilerend -Cool Gezondheidskussen

nek-schouder hoofdkussen 1 stuk
Ventilerend hoofdkussen 1 stuk

Last van nek, schouders of hoofdklachten?  Soms is de oplossing makkelijker dan gedacht.
Een goede nachtrust doet wonderen, en dat is de reden dat wij een orthopedische kwaliteit gezondheidshoofdkussen hebben ontwikkeld  dat perfect aansluit bij je lighouding als je slaapt op een normaal matras en je houd van een stevig nek-hoofdkussen.

Slecht slapen door een verkeerde nek- hoofdhouding komt bij veel Nederlanders voor. Vaak wordt onderschat hoe belangrijk een hoofdkussen is voor een optimale nachtrust. De ontwikkeling van een cool- ventilatie- airco hkussen ook wel airco kussen wordt door vele gebruikers gewaardeerd met een 8,7. De lage prijs en kwaliteit scoren hoog in dit segment.

Wat mag je verwachten van dit kwalitatief hoogwaardige nek -schouder hoofdkussen?

Wat mag je verwachten van dit kwalitatief hoogwaardige ventilerend hoofdkussen?

Normaal en gezondheids kussen
afbeelding rug-zijslaper

Het Oud Hollandsche nek-schouder gezondheidskussen van het merk Swissblue ® is bij de randen iets hoger dan bij een normaal hoofdkussen waardoor je nek en schouders optimaal worden ondersteund, en het zorgt voor een zeer prettige houding bij zowel rug en zijslapers.

Dit hoofdkussen mag gezien worden als een noviteit op slaapgebied.
Dit kussen draagt eraan bij dat u een ontspannen nachtrust geniet en is ontwikkeld in samenwerking met chiropractors en fysiotherapeuten.

 Het Oud Hollandsche ventilerend  gezondheidskussen van het merk Swissblue ® staat garant voor optimaal ligcomfort voor hoofd en nek en is anti-allergeen en heeft een uitstekende vochtregulatie.

Dit airco hoofdkussen lijkt het meest op een gewoon, maar dan in een steviger uitvoering.
Dit kussen is eenvoudig op te schudden zodat dit kussen zijn oorspronkelijke vorm behoudt. Met zijn katoenen hoogwaardige tijk bevordert dit het ademen.

Waar bestaat dit Swissblue hoofdkussen uit?

Waar bestaat dit Swissblue hoofdkussen uit?

Dit hoofdkussen bestaat uit uit een luxe 100% Perkal katoenen afritsbare tijk in combinatie met een special holle vezel Syndofill ® dat een heerlijk en comfortabel zacht gevoel geeft.

Dit hoofdkussen is anti-allergisch en  stevig gevuld met ongeveer 800 gram van deze holle bolletjes vezels.

De neksteun  heeft een bijzondere vulling dat bestaat uit een veerkrachtig en ademend koudschuim en is daarom ook uitermate geschikt voor mensen met nekklachten door zijn ergonomische vormgeving waardoor dit de optimale ondersteuning geeft aan het hoofd, nek en schouders.

Nog een belangrijke eigenschap van dit Swissblue nek hoofdkussen is dat het lucht en vochtregulerend is en afwasbaar.

De afmetingen van dit kussen is: 45x55x10

 Dit airco ventilerend hoofdkussen bestaat uit een luxe 100% Poliperkal katoenen afritsbare tijk in combinatie met 100% synthetische bolletjes die voor een hoog absorberend vermogen zorgen.

Daarnaast voelt dit kussen altijd droog en aangenaam aan. Dit kussen heeft een enorme veerkracht en goede lucht ventilerende eigenschappen.

Het hoofdkussen is van Nederlands fabricaat en staat garant voor optimaal slaap comfort. Voor mensen die zeer onrustig slapen, regelmatig  met hoofd- en  nek problemen wakker worden kan dit de juiste oplossing zijn.

Het Swissblue ventilerend hoofdkussen is wasbaar op 60 graden.  Verstandig is om dagelijks het kussen op te schudden en regelmatig te luchten.

De afmetingen van dit kussen is: 50-60-10

Conclusie

De Oud Hollandsche gezondheidskussens in 2 varianten namelijk de nek-schouder en airco hoofdkussens zijn twee van de meest populaire hoofdkussens op het moment verkrijgbaar voor een redelijke voordeliger prijs.

Zijn de Ambachtscrème producten alleen geschikt voor klussers en werklieden?

Nee, deze crème is voor iedereen geschikt die last heeft van droge, ruwe en schrale handen.

Is de Ambachtscrème alleen geschikt voor de handen?

Nee, deze rijk gevulde crème wordt ook gebruikt om je lichaam en droge voeten mee in te smeren

Voor welke klachten kun je de spier & gewrichtscrème gebruiken?

Deze spier en gewrichtscrème wordt gebruikt bij nek, schouders, rug en knieklachten.
Wanneer de leeftijd het bewegen wat moeilijker maakt. Deze crème is ook geschikt bij vermoeide benen en voeten.

Wat is er zo bijzonder aan deze lippenbalsem?

De Oud Hollandsche lippenbalsem bevat natuurlijke bestanddelen zoals de aloë vera, echinacea, teunisbloem, citroenmelisse, L-Lysine en vitamine E.
Deze bestanddelen doen droge en ruwe lippen weer stralen en lipblaasjes verminderen.

Wat zijn de prijzen van deze producten?

Ambachtscr̬me 75ml 6,95 РAmbachtscr̬me 200ml 11,95 РAmbachtscr̬me 450ml 19,95 РAmbachtscr̬me 1000ml 36,95 РAmbachtszeep 500ml 4,95 РLippenbalsem 4,95 РSpier & Gewrichtscr̬me 75ml 12,95 РSpier & Gewrichtscr̬me 140ml 19,95