Geplaatst op

De 5 beste tips bij een goede huidverzorging

Huidverzorging

1) Wanneer je huid niet voldoende eigen lichaamsvetten bezit, voelt deze droog aan. Normaal gesproken is de huid voorzien van een talglaagje om de huid te beschermen tegen uitdrogen. Gebruik een voedende crème om het uitdrogen van je huid tegen te gaan.

2) Douche of reinig je huid met lauw water. Bij een hete douche krijgt de huid veel te verduren. De huid kan rood zijn en schilferig aanvoelen. Na het afdrogen kunt u de huid verzorgen met de Oud Hollandsche bodycrème.

3) Het advies is om cosmetica te gebruiken op basis van teunisbloemolie, welke rijk is aan GLA vetzuren. De taak van teunisbloemolie is om je huid elastisch te houden en beschermen tegen veroudering. Teunisbloemolie ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. Een crème op basis van teunisbloemolie, aloë vera en echinacea is Ambachtscrème.

4) De huid kan droog aanvoelen wanneer deze niet in perfecte conditie is. Breng eerst een huidverzorgende vitamine E huidolie aan en daarna de rijkvoedende Ambachtscrème om de vochtigheidsgraad van de huid weer te herstellen.

5) Het consumeren van voldoende onverzadigde vetzuren in je voeding, is van belang om de huid van binnenuit te voeden. Zo zijn er tal van voedingssupplementen op basis van GLA en EPA die positief kunnen bijdragen aan een gezonde huid.

Oud Hollandsche Ambachtscrème wordt geadviseerd bij:

verzorging bij kapotte nagelriemen
verzorging bij kapotte nagelriemen
verzorging-bij-droge ruwe_schrale-handen-en-bij-kloofje
verzorging bij droge, ruwe en schrale handen. Ook bij kloofjes
verzorging-bij-droge-voeten_hielkloofjes-en-eeltvormingvoet-vrouw
verzorging bij droge voeten, hielkloofjes en eeltvorming
voor-een-mooie-stralende-huidbody-vrouw
voor een mooie en stralende huid
Ons team

Heeft u nog vragen over onze producten?

Ons team van specialisten bestaat uit:
Drogisten
Cosmetica expert
Medical device specialist

Neem contact op via Whatsapp!