Geplaatst op

Droge handen, kloofjes of ruwe plekken op de huid

droge handen, kloofjes of ruwe plekken

Droge handen voelen vaak vervelend aan. De huid kan trekkerig aanvoelen, waardoor schilfertjes in de handen kunnen ontstaan. Deze ontstaan vaak door voortdurend je handen te wassen met een zeep die niet mild is, waardoor de beschermlaag van de handen aangetast kan worden. Door een verstoring wordt de vochtbalans van de huid ontregeld.Op zoek naar een oplossing voor droge en schilferende handen? Oud Hollandsche Ambachtscrème is een volledig natuurlijke handcrème die kan helpen de beschermlaag van je huid te herstellen. Onze crème is speciaal ontwikkeld om uitdroging te verminderen en je handen zacht en blij om te laten gebeuren. Zeg vaarwel tegen ruwe handen en verwelkom een ​​gezonde, gehydrateerde huid met Oud Hollandsche Ambachtscrème.

Oorzaak en herstel van huidproblemen

Wanneer de huid schilfert ziet het er rood uit, geeft het een trekkerig gevoel en kunnen mogelijk gepaard gaan met pijnlijke kloofjes. Deze kloofjes zullen vooral in het najaar ontstaan, wanneer de luchtvochtigheid in de omgeving erg laag is. Wat bekend is, is dat een allergische reactie van de huid ook een oorzaak kan zijn van uitdroging. Het gevolg kan zijn dat er eczeem ontstaat op en in de handen.

Tips bij droge en schilferige handen

Onze handen worden dagelijks blootgesteld aan koud water en zeep, waardoor de zuurgraad van de huid behoorlijk wordt aangetast. Het is daarom belangrijk om je huid de juiste voeding te geven, zodat ruwe, droge en schrale plekjes weer hersteld kunnen worden. Ambachtscrème is een intensieve verzorgende handcrème, speciaal voor droge, ruwe en schilferige handen.

Tips bij kloofjes en jeukende handen

Kloofjes in de handen kunnen zeer pijnlijk zijn. Het herstel daarvan kan enige tijd duren. Naast een goede handcrème wordt ook vaak een goed opneembare huidolie gebruikt. De olie op basis van vitamine E is niet vet én trekt snel in de huid.

Tips bij smetplekken

Smetplekken ontstaan voornamelijk door overmatig transpireren, wrijving en urine incontinentie.
Hierdoor ontstaat een plaatselijke huidirritatie. Deze aandoening kan verergeren wanneer huidbacteriën en schimmels dit verergeren. Het gebruik van een zinkzalf of Ambachtscrème kan hierbij van toepassing zijn.

Meer dan een miljoen Nederlanders hebben een (extreem) droge huid

Dagelijks ondervinden veel mensen hinder van een droge huid. Een droge huid kan ontstaan door luchtverontreiniging, roken, alcohol, centrale verwarming of erfelijkheid. Een verergering van een droge huid kan tot stand komen door een hete zomer, koude winter, eenzijdige voeding, bijwerkingen van medicijnen of het gebruik maken van zeepproducten die de zuurgraad van de huid aantasten. Naast het gebruik van de juiste cosmetica, kan het verstandig zijn om bepaalde voedingssupplementen te gebruiken zoals krillolie, dat vrij is van zware metalen en andere toxines. Krillolie staat bekend als enorme bron van Omega 3 vetzuren EPA en DHA, die de droge huid aanpakt en de huid een enorme boost geeft.

Belangrijke bestanddelen in een crème voor verbetering van de huidstructuur

Aloë Vera: Dit is een plant, die een verzachtende invloed heeft op de huid en het herstellend vermogen van de huid ondersteund.

Echinacea is een plant, met als belangrijkste eigenschap, het weerstandsvermogen van de huid te verbeteren.

Teunisbloem is een plant, met als belangrijkste eigenschap het proces van cel vernieuwing van de huid te bevorderen.

Kies hieronder uit het assortiment van producten die geschikt zijn om kloofjes en ruwe plekken op de huid te behandelen:

Inhoudsopgave

Zijn de Ambachtscrème producten alleen geschikt voor klussers en werklieden?

Nee, deze crème is voor iedereen geschikt die last heeft van droge, ruwe en schrale handen.

Is de Ambachtscrème alleen geschikt voor de handen?

Nee, deze rijk gevulde crème wordt ook gebruikt om je lichaam en droge voeten mee in te smeren

Voor welke klachten kun je de spier & gewrichtscrème gebruiken?

Deze spier en gewrichtscrème wordt gebruikt bij nek, schouders, rug en knieklachten.
Wanneer de leeftijd het bewegen wat moeilijker maakt. Deze crème is ook geschikt bij vermoeide benen en voeten.

Wat is er zo bijzonder aan deze lippenbalsem?

De Oud Hollandsche lippenbalsem bevat natuurlijke bestanddelen zoals de aloë vera, echinacea, teunisbloem, citroenmelisse, L-Lysine en vitamine E.
Deze bestanddelen doen droge en ruwe lippen weer stralen en lipblaasjes verminderen.

Wat zijn de prijzen van deze producten?

Ambachtscrème 75ml 6,95 – Ambachtscrème 200ml 11,95 – Ambachtscrème 450ml 19,95 – Ambachtscrème 1000ml 36,95 – Ambachtszeep 500ml 4,95 – Lippenbalsem 4,95 – Spier & Gewrichtscrème 75ml 12,95 – Spier & Gewrichtscrème 140ml 19,95