Geplaatst op

Wat zijn de belangrijkste argumenten om Ambachtscrème te kopen?

handcrème boordevol planten extracten

Ambachtscrème is een uniek product dat vele voordelen biedt ten opzichte van andere huidverzorgingsproducten op de markt. Hier zijn enkele van de belangrijkste argumenten om Ambachtscrème te kopen:

Lees meer: Wat zijn de belangrijkste argumenten om Ambachtscrème te kopen?

Belangrijke ingrediënten

Ambachtscrème bevat een aantal belangrijke ingrediënten, die zacht zijn voor de huid en geen schadelijke chemicaliën bevatten. De belangrijkste zijn: Aloë Vera, Echinacea, Teunisbloemolie, Allantoïne en Vitamine E. Deze crème is parabenen vrij en een vegan formule.

aloe vera met druppel
Echinacea

Geschikt voor alle huidtypen

Of je nu een droge, vette of gevoelige huid hebt, Ambachtscrème is geschikt voor alle huidtypen en kan helpen om de huid te verzachten en te hydrateren.

Krachtige hydratatie

Ambachtscrème heeft een krachtige hydraterende werking, waardoor de huid er fris en stralend uitziet. Het helpt om droge plekken op de huid te verminderen en kan helpen om tekenen van veroudering te verminderen. Deze crème is zeer geschikt om kloofjes in handen en voeten te behandelen en overmatige eeltvorming tegen te gaan.

hydrateren-handcreme
eelt op de hakken

Veelzijdig

Ambachtscrème kan worden gebruikt op het gezicht, de handen, de voeten en het hele lichaam. Het is een veelzijdig product dat kan helpen om de huid op vele manieren te verbeteren. Zeer geschikt om als bodycrème te gebruiken na het badderen en douchen.

crème voor het gezicht
creme op de schouder

Gemaakt met vakmanschap

Ambachtscrème wordt gemaakt met behulp van traditionele methoden en vakmanschap, waardoor het een uniek product is dat met zorg is gemaakt.

Ons team

Heeft u nog vragen over onze producten?

Ons team van specialisten bestaat uit:
Drogisten
Cosmetica expert
Medical device specialist

Neem contact op via Whatsapp!