Geplaatst op Geef een reactie

Waarom 2 op de 3 timmermannen altijd last hebben van droge en ruwe handen tijdens het werken.

droge handen timmerman

2 op de 3 timmermannen hebben last van droge en ruwe handen die erg pijnlijk kunnen aanvoelen wanneer er scheurtjes ontstaan in de handen. Belangrijk is om een hydraterende crème te gebruiken op basis van aloë vera, teunisbloemolie, echinacea, allantoïne en vitamine E.

1. Ambachtscrème hand en huid crème de meest gekozen crème in de industrie

Timmerwerk is vakwerk dat precisie en aandacht voor detail vereist.
Wanneer je de hele dag met hout werkt, kan dat zwaar zijn voor uw handen.
Hierdoor kunnen ze droog, ruw en gebarsten blijven.

Het is geen geheim dat 2 op de 3 timmermannen tijdens het werk altijd last hebben van droge en ruwe handen.

Om dit tegen te gaan, wordt een goed hydraterende handcrème geadviseerd.

Dit zorgt ervoor dat het vochtgehalte in uw handen wordt hersteld, waardoor ze weer glad en zacht worden.

timmerman in werkplaats

Één van de meest populaire crèmes in de branche is de Ambachtelijke Ambachtscrème.

Deze crème is speciaal ontwikkeld om de huid diep te hydrateren en tegelijkertijd te beschermen tegen verdere schade. De crème is gemakkelijk aan te brengen en trekt snel in de huid, waardoor er geen vettige resten achterblijven.

Het kan gedurende de dag worden aangebracht om de handen soepel en gehydrateerd te houden. De crème is ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid.
Deze crème vrij is van agressieve chemicaliën die irritatie kunnen veroorzaken.

Ambachtscrème is gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
De ingrediënten zoals aloë vera , teunisbloemolie, echinacea, allantoïne en vitamine E werken samen om de huid te voeden en te hydrateren.

Bij dagelijks gebruik kan deze crème helpen om uitdroging en kloofjes te behandelen en te voorkomen.
Hierdoor blijven je handen de hele dag zacht en glad aanvoelen.

Samenvattend is timmerwerk een zware klus die grote schade aan uw handen kan aanrichten. Wat kun je doen om je handen er verzorgd uit te laten zien?

Overweeg om een rijk gevulde handcrème te gebruiken boordevol planten extracten en vitamine E die de zuurgraad van de huid weer herstellen.

Deze crème is een populaire keuze onder timmerlieden vanwege de effectiviteit, het gebruiksgemak en de natuurlijke ingrediënten. Bij regelmatig gebruik kan het helpen om het vochtgehalte van uw handen te herstellen, waardoor ze zacht en glad blijven.

2. Droge en ruwe handen

Van timmerlieden is bekend dat ze dag in dag uit met hun handen werken. Ze gebruiken hun handen om hout te meten, te snijden en om te vormen tot nuttige voorwerpen.

Helaas kan al dit handwerk zijn tol eisen van hun handen, waardoor ze droog, ruw en pijnlijk worden. Dit kan het voor timmerlieden moeilijk maken om hun dagelijkse taken uit te voeren.

Bescherm je handen

ambachtscreme pomp 1000ml
ambachtscreme pomp 1000ml

Om dit te voorkomen, moeten timmerlieden maatregelen nemen om hun handen te beschermen en te verzorgen. Ze moeten handschoenen gebruiken bij het hanteren van ruwe materialen.
Ook is het handig de handen regelmatig te hydrateren om ze zacht en soepel te houden.

Bovendien moeten ze zo nodig een pauze nemen om hun handen te laten rusten en om overmatig gebruik te voorkomen.
Door deze eenvoudige stappen te nemen, kunnen timmerlieden huidirritatie vermijden.

3. Liter verpakking vaak te vinden in de bedrijfsbus

Als timmerman weet je dat het werken met hout en andere materialen zwaar voor je handen kan zijn. Studies hebben zelfs aangetoond dat 2 op de 3 timmermannen last hebben van droge en ruwe handen tijdens het werk.

Dit komt omdat er veel moet worden gezaagd, geschuurd en gewerkt met ruwe materialen.
Hierdoor kunnen uw handen droog, geïrriteerd en zelfs gaan barsten. Een oplossing voor dit probleem is om regelmatig handcrème te gebruiken.

Voor deze groep werknemers hebben wij de liter verpakking ontwikkeld die gemakkelijk in de bedrijfsbus geplaatst kan worden.

Dit betekent dat er een grote voordeel flacon beschikbaar is, die kan worden geplaatst in bedrijfsbussen of andere voertuigen die werknemers naar werklocaties vervoeren.

Zo hebben timmerlieden gemakkelijk toegang tot handcrème wanneer ze die nodig hebben, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat ze deze zelf moeten meenemen.

Regelmatig handcrème gebruiken kan helpen om te voorkomen dat uw handen droog en ruw worden. 

4. Alles in 1 crème te gebruiken bij droge, ruwe en schralen handen

Als je in de timmerindustrie werkt, weet je dat droge, ruwe en schrale handen een veelvoorkomend probleem zijn. Hoewel dit misschien niet zo erg lijkt, kan het behoorlijk pijnlijk zijn en zelfs scheurtjes en bloedingen veroorzaken.

Dit komt omdat timmerwerk vaak gepaard gaat met het hanteren van ruwe en schurende materialen, het gebruik van gereedschap en blootstelling aan agressieve chemicaliën.

Dit kan snel zijn tol eisen van uw handen, waardoor ze droog, ruw en oncomfortabel aanvoelen. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: een alles-in-één crème voor droge, ruwe en schrale handen.

Deze crème is speciaal ontwikkeld om je huid te helpen herstellen en te herstellen, waardoor je handen zacht en glad aanvoelen. Het is ontwikkeld om je huid te hydrateren en dringt diep door om langdurig te hydrateren.

Het bevat ook natuurlijke ingrediënten die je huid kalmeren en beschermen tegen verdere schade. Door deze crème regelmatig te gebruiken, kunt u droge en ruwe handen helpen voorkomen en uw huid gezond en gehydrateerd houden.

Het is belangrijk om goed voor je handen te zorgen, zodat je comfortabel kunt blijven werken zonder je zorgen te hoeven maken over pijnlijke en ongemakkelijke huidproblemen. Wanneer je genoeg hebt van droge en ruwe handen, probeer dan vandaag nog de Ambachtscrème alles-in-één crème en ervaar zelf het verschil.

Zijn de Ambachtscrème producten alleen geschikt voor klussers en werklieden?

Nee, deze crème is voor iedereen geschikt die last heeft van droge, ruwe en schrale handen.

Is de Ambachtscrème alleen geschikt voor de handen?

Nee, deze rijk gevulde crème wordt ook gebruikt om je lichaam en droge voeten mee in te smeren

Voor welke klachten kun je de spier & gewrichtscrème gebruiken?

Deze spier en gewrichtscrème wordt gebruikt bij nek, schouders, rug en knieklachten.
Wanneer de leeftijd het bewegen wat moeilijker maakt. Deze crème is ook geschikt bij vermoeide benen en voeten.

Wat is er zo bijzonder aan deze lippenbalsem?

De Oud Hollandsche lippenbalsem bevat natuurlijke bestanddelen zoals de aloë vera, echinacea, teunisbloem, citroenmelisse, L-Lysine en vitamine E.
Deze bestanddelen doen droge en ruwe lippen weer stralen en lipblaasjes verminderen.

Wat zijn de prijzen van deze producten?

Ambachtscr̬me 75ml 6,95 РAmbachtscr̬me 200ml 11,95 РAmbachtscr̬me 450ml 19,95 РAmbachtscr̬me 1000ml 36,95 РAmbachtszeep 500ml 4,95 РLippenbalsem 4,95 РSpier & Gewrichtscr̬me 75ml 12,95 РSpier & Gewrichtscr̬me 140ml 19,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *