Geplaatst op Geef een reactie

Waarom 2 op de 3 timmermannen altijd last hebben van droge en ruwe handen tijdens het werken.

gereedschap timmerman met hand

2 op de 3 timmermannen hebben last van droge en ruwe handen die erg pijnlijk kunnen aanvoelen wanneer er scheurtjes ontstaan in de handen. Belangrijk is om een hydraterende crème te adviseren op basis van aloë vera, teunisbloemolie, echinacea, allantoïne en vitamine E.

1. Ambachtscrème hand en huid crème de meest gekozen crème in de industrie

Timmerwerk is een vakwerk dat precisie en aandacht voor detail vereist. Als u de hele dag met hout werkt, kan dat zwaar zijn voor uw handen, waardoor ze droog, ruw en gebarsten blijven.

Het is geen geheim dat 2 op de 3 timmermannen tijdens het werk altijd last hebben van droge en ruwe handen. Om dit tegen te gaan, kan hand- en huid crème worden gebruikt om het vochtgehalte in uw handen te herstellen, waardoor ze weer glad en zacht worden.

timmerman in werkplaats

Een van de meest populaire crèmes in de branche is een handcrème en huid crème in één.

Deze crème is speciaal ontwikkeld om de huid diep te hydrateren en tegelijkertijd te beschermen tegen verdere schade. De crème is gemakkelijk aan te brengen en trekt snel in de huid, waardoor er geen vettige resten achterblijven.

Het kan gedurende de dag worden aangebracht om de handen soepel en gehydrateerd te houden. De crème is ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid, omdat deze vrij is van agressieve chemicaliën die irritatie kunnen veroorzaken.

 Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera en teunisbloemolie, die samenwerken om de huid te voeden en te hydrateren.

 Bij regelmatig gebruik kan deze crème helpen om uitdroging en barsten te voorkomen, waardoor je handen de hele dag zacht en glad aanvoelen.

Samenvattend is timmerwerk een zware klus die grote schade aan uw handen kan aanrichten. Om ervoor te zorgen dat ze er op hun best blijven uitzien en zich op hun best voelen, kun je overwegen om een hand- en huid crème in één te gebruiken.

Deze crème is een populaire keuze onder timmerlieden vanwege de effectiviteit, het gebruiksgemak en de natuurlijke ingrediënten. Bij regelmatig gebruik kan het helpen om het vochtgehalte van uw handen te herstellen, waardoor ze zacht en glad blijven.

2. Droge en ruwe handen die gevoelig zijn en kunnen ziekteverzuim bevorderen

Van timmerlieden is bekend dat ze dag in dag uit met hun handen werken. Ze gebruiken hun handen om hout te meten, te snijden en om te vormen tot nuttige voorwerpen.

Helaas kan al dit handwerk zijn tol eisen van hun handen, waardoor ze droog, ruw en pijnlijk worden. Dit kan het voor timmerlieden moeilijk maken om hun dagelijkse taken uit te voeren, en het is niet ongebruikelijk dat timmerlieden hun werk missen vanwege het ongemak dat wordt veroorzaakt door hun droge en ruwe handen dat vaak gepaard gaat met kloven.

 Studies tonen zelfs aan dat timmerlieden tot de meest waarschijnlijke werknemers behoren om werk te missen als gevolg van handletsel of aandoeningen. Dit is een ernstig probleem dat kan leiden tot verzuim en productiviteitsverlies.

ambachtscreme pomp 1000ml
ambachtscreme pomp 1000ml

 Om dit te voorkomen, moeten timmerlieden maatregelen nemen om hun handen te beschermen en te verzorgen. Ze moeten handschoenen gebruiken bij het hanteren van ruwe materialen en ze moeten hun handen regelmatig hydrateren om ze zacht en soepel te houden.

 Bovendien moeten ze zo nodig een pauze nemen om hun handen te laten rusten en om overmatig gebruik te voorkomen. Door deze eenvoudige stappen te nemen, kunnen timmerlieden handletsel vermijden en hun handen in goede conditie houden, waardoor ze gemakkelijker kunnen doen waar ze goed in zijn: mooie en functionele voorwerpen maken van hout.

3. Liter verpakking vaak te vinden in de bedrijfsbus

Als timmerman weet je dat het werken met hout en andere materialen zwaar voor je handen kan zijn. Studies hebben zelfs aangetoond dat 2 op de 3 timmermannen last hebben van droge en ruwe handen tijdens het werk.

Dit komt omdat bij het werk veel moet worden gezaagd, geschuurd en gewerkt met ruwe materialen, waardoor uw handen droog, geïrriteerd en zelfs gebarsten kunnen worden. Een oplossing voor dit probleem is om regelmatig handcrème te gebruiken.

Dit kan echter lastig zijn als u op een bouwplaats of op een afgelegen locatie werkt zonder toegang tot deze producten. Dat is waar literverpakkingen van pas komen. MJ Drent Products, makers van de Ambachtscrème, bieden nu handcrème aan in literverpakkingen.

Dit betekent dat er een grote voordeel flacon beschikbaar is, die kan worden geplaatst in bedrijfsbussen of andere voertuigen die werknemers naar werklocaties vervoeren.

Zo hebben timmerlieden gemakkelijk toegang tot handcrème wanneer ze die nodig hebben, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat ze deze zelf moeten meenemen.

Regelmatig handcrème gebruiken kan helpen om te voorkomen dat uw handen droog en ruw worden.  Door literverpakkingen te gebruiken, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun werknemers toegang hebben tot dit essentiële product, zelfs als ze onderweg zijn. Dus als u een timmerman bent, zorg er dan voor dat u gebruik maakt van deze handige oplossing om uw handen in topconditie te houden terwijl u werkt.

4. Alles in 1 crème te gebruiken bij droge, ruwe en schralen handen

Als je in de timmerindustrie werkt, weet je dat droge, ruwe en schrale handen een veelvoorkomend probleem zijn. Hoewel dit misschien niet zo erg lijkt, kan het behoorlijk pijnlijk zijn en zelfs scheurtjes en bloedingen veroorzaken.

Dit komt omdat timmerwerk vaak gepaard gaat met het hanteren van ruwe en schurende materialen, het gebruik van gereedschap en blootstelling aan agressieve chemicaliën.

Dit kan snel zijn tol eisen van uw handen, waardoor ze droog, ruw en oncomfortabel aanvoelen. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: een alles-in-één crème voor droge, ruwe en schrale handen.

 Deze crème is speciaal ontwikkeld om je huid te helpen herstellen en te herstellen, waardoor je handen zacht en glad aanvoelen. Het is ontwikkeld om je huid te hydrateren en dringt diep door om langdurig te hydrateren.

Het bevat ook natuurlijke ingrediënten die je huid kalmeren en beschermen tegen verdere schade. Door deze crème regelmatig te gebruiken, kunt u droge en ruwe handen helpen voorkomen en uw huid gezond en gehydrateerd houden.

Het is belangrijk om goed voor je handen te zorgen, zodat je comfortabel kunt blijven werken zonder je zorgen te hoeven maken over pijnlijke en ongemakkelijke huidproblemen. Dus als je genoeg hebt van droge en ruwe handen, probeer dan vandaag nog de Ambachtscrème alles-in-één crème voor droge, ruwe en schrale handen en ervaar zelf het verschil.

Ons team

Heeft u nog vragen over onze producten?

Ons team van specialisten bestaat uit:
Drogisten
Cosmetica expert
Medical device specialist

Neem contact op via Whatsapp!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *