Geplaatst op

Zes situaties waar je een natuurlijke lippenbalsem ook voor kunt gebruiken

lippenbalsem natuurlijk

Natuurlijke lippenbalsems op basis van kruiden en planten kunnen ook vaak toegepast worden bij kleine wondjes of sneetjes in de huid. Er zijn lippenbalsems die opgebouwd zijn uit een verzameling van kruiden of plantenextracten om voor meerdere toepassingen te gebruiken. Een voorbeeld is de Oud Hollandsche Lippenbalsem die verrijkt is met: aloë vera, echinacea, calendula, teunisbloemolie en vitamine E.

De zes situaties om lippenbalsem ook bij te gebruiken

Natuurlijke lippenbalsems

Snijwondjes

Herstel snijwondjes die zijn ontstaan door scheren met een bot mes. Wrijf met de lippenbalsem over de plek, waardoor een beschermend laagje in het wondje komt.

Kleine kloofjes

Gebarsten vingertopjes in de winter kun je ook behandelen met een lippenbalsem.

Neusirritatie

Het gebied in je neus kan droog en geïrriteerd raken door bijvoorbeeld een verkoudheid, of een ontsteking die ontstaan is door bijvoorbeeld het uittrekken van je neushaartjes.

Mascara vlekken

Als je per ongeluk mascara vlekken maakt, kan een beetje lippenbalsem de mascara vlekken oplossen. Het voordeel is dat het ook geen invloed heeft op eventuele foundation of andere make-up.

Voetblaren

Als je schoen wrikt en er irritatie ontstaat door de wrijving, kun je een laagje lippenbalsem op het geïrriteerde gebied aanbrengen.

Insectenbeten

Insectenbeten kunnen behoorlijk irritant zijn. Wrijf een beetje lippenbalsem op de aangedane plek en de jeuk zal minder voelbaar worden.


Ons team

Heeft u nog vragen over onze producten?

Ons team van specialisten bestaat uit:
Drogisten
Cosmetica expert
Medical device specialist

Neem contact op via Whatsapp!