Geplaatst op

6 Briljante manieren waar je een natuurlijke lippenbalsem nog meer voor kunt inzetten

Lippenbalsem

Natuurlijke lippenbalsems op basis van kruiden en planten kunnen ook vaak toegepast worden bij kleine wondjes of sneetjes in de huid.

Er zijn lippenbalsems die opgebouwd zijn uit een verzameling van kruiden of plantenextracten om voor meerdere toepassingen te gebruiken.

Een voorbeeld is de Oud Hollandsche Lippenbalsem die verrijkt is met: Aloë Vera, Echinacea, Calendula, Teunisbloemolie en vitamine E.

natuurlijke bestanddelen lippenbalsem
natuurlijke bestanddelen lippenbalsemDe 6 briljante tips

Snijwondjes

Herstel snijwondjes die zijn ontstaan door scheren met een bot mes. Wrijf met de lippenbalsem over de plek, waardoor een laagje in het wondje komt.

scheermes
scheermes

Kleine kloofjes

Gebarsten vingertopjes in de winter, kun je ook behandelen met een lippenbalsem.

vingertopjes kloofjes
vingertopjes kloofjes

Neusirritatie

Het gebied in je neus kan droog en geïrriteerd raken, door bijvoorbeeld een verkoudheid, of een ontsteking die ontstaan is door neushaartjes eruit te trekken.

verkouden
verkouden

Mascara vlekken

Als je per ongeluk mascara vlekken maakt, kan een beetje lippenbalsem de mascara vlekken oplossen. Het voordeel is dat het ook geen invloed heeft op elke foundation of make-up eronder.

mascara vlekken
mascara vlekken

Voetblaren

Als je schoen wrikt en er irritatie ontstaat door de wrijving, kun je een laagje lippenbalsem op het geïrriteerde gebied aanbrengen.

voetblaren
voetblaren

Insectenbeten

Insectenbeten kunnen best irritant zijn. Wrijf een beetje lippenbalsem op de aangedane plek en het zal je verrassen dat de jeuk afneemt.


jeukende-huid
jeukende-huid
2 dagen geleden
Vera
(geverifieerde eigenaar)

Is niet vet wat erg fijn is.

2 weken geleden
Esther G.
(geverifieerde eigenaar)
2 weken geleden
Dieter
(geverifieerde eigenaar)