droge huid

10 beste huidverzorging tips

10 beste huidverzorging tips

Een gezonde huid is echt èèn van de belangrijkste ingrediënten voor schoonheidsverbetering.

Dit artikel over huidverzorgingstips is een poging om u de 10 beste huidverzorgings tips te kunnen geven.

De lijst met huidverzorgingstips is beperkt tot 10, omdat er niets anders is dat niet alleen moeilijk te onthouden is, maar ook de belangrijkste tips voor huidverzorging overschaduwt.

Dus laten we eens kijken wat deze top tien huidverzorgingstips zijn:

* Het kennen van uw huidtype is een van de belangrijkste huidverzorgingstips.

Dit is belangrijk omdat niet elk huidverzorgingsproduct geschikt is voor iedereen.

Alle huidverzorgingsproducten geven zelfs aan voor welk type huid zij zorgen.

10 gezonde huid verzorging tips voor jou!

1. ‘Drink dagelijks voldoende water’. Dit zal je huid niet vochtig houden, maar zal helpen bij het algehele onderhoud van je gezondheid (en op zijn beurt je huid). Het lijkt misschien wat lastig voor sommigen, maar dit is een belangrijke tip voor  huidverzorging.

2. Maak je huid regelmatig schoon (1-2 keer per dag). Een zeer effectieve huidverzorging tip die helpt om het vuil en andere agressieve elementen van uw huid te verwijderen. Reiniging is vooral belangrijk als u uw huis hebt verlaten (en daarom wordt blootgesteld aan vervuilende stoffen, stof, etc.). Deze huidverzorging tip pleit ook voor het gebruik van lauw water om te reinigen. Een milde zeep die veel wordt gebruikt, is de Oud Hollandsche Ambachtszeep.

3. Reinig zachtjes, het is tenslotte uw huid. Niet te hard of te vaak scrubben / exfoliëren. Gebruik niet te veel of te veel huidverzorgingsproducten. Een aanrader voor de huidverzorging.

4. Houd uw huid te allen tijde vochtig. Dit is een van de belangrijkste huidverzorgingstips. Laat je huid niet uitdrogen. Droogte zorgt ervoor dat de buitenste laag van je huid breekt, wat resulteert in een ruw en onaantrekkelijk uiterlijk. Gebruik hydraterende crèmes zoals de Ambachtscrème die niet vettig is en goed in de huid trekt. Vochtinbrengende crèmes werken het beste wanneer ze worden aangebracht terwijl de huid nog vochtig is.

5. Gebruik geen zeep op uw gezicht. Zeep kan alleen van onder de nek worden gebruikt. Een kleine maar belangrijke huidverzorging tip.

6. Gebruik zonnebrandcrème om uzelf te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. U kunt dag-hydraterende crèmes gebruiken waarin zonnebrandcrème is ingebouwd. Gebruik ze zelfs als het bewolkt is. Het is bekend dat uv-straling huidkanker veroorzaakt.

7. Een beetje beweging en een goede nachtrust zijn ook essentieel, niet alleen voor de huidverzorging, maar ook voor uw gezondheid als geheel. Slaapgebrek kan leiden tot de vorming van rimpels onder je ogen en gebrek aan lichaamsbeweging kan ervoor zorgen dat je huid slap wordt. Bovendien helpen lichaamsbeweging en slaap ook bij het verslaan van stress. Dus naast een huidverzorging punt is dit ook een tip voor de gezondheidszorg.

8. Behandel huiddilemma’s met zorg. Deze huidverzorging tip gaat over het niet negeren van huiddilemma’s. Raadpleeg uw dermatoloog voordat u een huidverzorgingsproduct gebruikt, bijvoorbeeld tegen eczeem en psoriasis (anders kunt u uw huid beschadigen ).

9. Versla de stress. De schadelijke effecten van stress zijn bij iedereen bekend, maar soms is de voor de hand liggende vermelding essentieel (en daarom is deze huidverzorging tip hier). Ja, stress beschadigt ook de huid. Dus neem een ​​pauze of geniet van een warm bubbelbad of slaap gewoon goed.

1 0. Gebruik milde producten met bijvoorbeeld aloë vera en echinacea extract, zoals de Oud Hollandsche Ambachtscrème, die vaak wordt gebruikt als bodymilk(lotion) na het douchen en zonnebaden, droge handen en voeten, ruwe en schrale huid. Deze crème is niet vettig en trekt snel in de huid en wordt door velen gezien als de Haarlemmerolie. Zelfs Rob Verlinden van het tuinprogramma Rob’s grote tuinrenovatie zweert erbij dat dit de oplossing is tegen kloven, ruwe en kloven handen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *