Geplaatst op Geef een reactie

Huidverzorging tips

Een gezonde huid krijgen met de juiste tips.

Dit artikel over verzorgingstips is een poging om u de 10 beste huidverzorgingstips te kunnen geven.

De lijst met verzorgingstips is beperkt tot 10, omdat er niets anders is dat niet alleen moeilijk te onthouden is, maar ook de belangrijkste tips voor huidverzorging overschaduwt.

Dus laten we eens kijken wat deze top tien verzorgingstips zijn:

* Het kennen van uw huidtype is een van de belangrijkste verzorgingstips.
Dit is belangrijk omdat niet elk huidverzorgingsproduct geschikt is voor iedereen.
Alle huidverzorgingsproducten geven zelfs aan voor welk type huid zij zorgen.

10 gezonde huid verzorging tips voor jou!

1. ‘Drink dagelijks voldoende water’. Dit zal je huid niet vochtig houden, maar zal helpen bij het algehele onderhoud van je gezondheid (en op zijn beurt je huid). Het lijkt misschien wat lastig voor sommigen, maar dit is een belangrijke tip voor  huidverzorging.

druppels-water
druppels-water

2. Maak je huid regelmatig schoon (1-2 keer per dag). Een zeer effectieve huidverzorging tip die helpt om het vuil en andere agressieve elementen van uw huid te verwijderen. Reiniging is vooral belangrijk als u uw huis hebt verlaten (en daarom wordt blootgesteld aan vervuilende stoffen, stof, etc.). Deze huidverzorging tip pleit ook voor het gebruik van lauw water om te reinigen. Een milde zeep die veel wordt gebruikt, is de Oud Hollandsche Ambachtszeep.

3. Reinig zachtjes, het is tenslotte uw huid. Niet te hard of te vaak scrubben.

4. Houd uw huid te allen tijde vochtig. Dit is een van de belangrijkste huidverzorgingstips. Laat je huid niet uitdrogen. Droogte zorgt ervoor dat de buitenste laag van je huid breekt, wat resulteert in een ruw en onaantrekkelijk uiterlijk. Gebruik hydraterende crèmes zoals de Ambachtscrème die niet vettig is en goed in de huid trekt. Vocht inbrengende crèmes werken het beste wanneer ze worden aangebracht terwijl de huid nog vochtig is.

5. Gebruik geen zeep op uw gezicht. Zeep kan alleen van onder de nek worden gebruikt. Een kleine maar belangrijke huidverzorging tip.

6. Gebruik zonnebrandcrème om uzelf te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. U kunt dag-hydraterende crèmes gebruiken waarin zonnebrandcrème is ingebouwd. Gebruik ze zelfs als het bewolkt is. Het is bekend dat uv-straling huidkanker veroorzaakt.

7. Een beetje beweging en een goede nachtrust zijn ook essentieel, niet alleen voor de huidverzorging, maar ook voor uw gezondheid als geheel. Slaapgebrek kan leiden tot de vorming van rimpels onder je ogen en gebrek aan lichaamsbeweging kan ervoor zorgen dat je huid slap wordt. Bovendien helpen lichaamsbeweging en slaap ook bij het verslaan van stress. Dus naast een huidverzorging punt is dit ook een tip voor de gezondheidszorg.

8. Behandel huiddilemma’s met zorg. Deze huidverzorging tip gaat over het niet negeren van huiddilemma’s. Raadpleeg uw dermatoloog voordat u een huidverzorgingsproduct gebruikt, bijvoorbeeld tegen eczeem en psoriasis (anders kunt u uw huid beschadigen ).

9. Versla de stress. De schadelijke effecten van stress zijn bij iedereen bekend, maar soms is de voor de hand liggende vermelding essentieel (en daarom is deze huidverzorging tip hier). Ja, stress beschadigt ook de huid. Dus neem een ​​pauze of geniet van een warm bubbelbad of slaap gewoon goed.

depressiviteit
depressiviteit

10. Gebruik milde producten met bijvoorbeeld aloë vera en echinacea extract, zoals de Oud Hollandsche Ambachtscrème, die vaak wordt gebruikt als bodymilk(lotion) na het douchen en zonnebaden, droge handen en voeten, ruwe en schrale huid. Deze crème is niet vettig en trekt snel in de huid en wordt door velen gezien als de Haarlemmerolie.  Rob Verlinden van het tuinprogramma Rob’s grote tuinrenovatie zweert erbij dat dit de oplossing is tegen kloven, ruwe en kloven handen.

aloe vera
aloe vera

De producten van Ambachtscrème bevatten naast pure Aloë Vera ook nog Teunisbloemolie, Echinacea en Alantoïne.

Ingrid PAEREWIJCK
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

hier ben ik supercontent van

Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling – bekijk origineel

20 uur geleden
Ingrid PAEREWIJCK
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

helpt werkelijk

Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling – bekijk origineel

20 uur geleden
Ineke Hollander
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling – bekijk origineel

21 uur geleden
Ineke Hollander
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling – bekijk origineel

21 uur geleden
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *