Wat kun je doen aan voetklachten?

Wist je dat meer dan 25% van de mensen voetklachten ontwikkelen? We spreken over meer dan 3 miljoen Nederlanders. Het is niet zo eenvoudig om de juiste oorzaak te vinden, maar kunnen u wel een aantal tips geven waar u mee verder kunt.

Draag goede schoenen wanneer je gaat wandelen of sporten

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van voetklachten?

Symptomen wanneer je voeten extra verzorging nodig hebben

  • Jeuk en roodheid
  • Kloofjes en een ruwe huid
  • Vervelling
  • Overmatig eelt

Ambachtscrème op basis van Aloë Vera, Teunisbloemolie, Echinacea en Vitamine E verzorgt je voeten van top tot teen

Ambachtscrème veel gebruikt bij de 4 daagse in Nijmegen

Droge en vermoeide voeten
Ambachtscrème bevat beschermende en vochtregulerende bestanddelen on vermoeide voeten weer te hydrateren, zacht en glad te maken en behoort in de top 5 van producten die bij droge voeten en hielkloofjes gebruikt kan worden.

Pijnlijke voeten
Een tip bij pijnlijke voeten is de Oud Hollandsche Spier en gewrichtscrème die bij pijnlijke voeten de doorbloeding bevordert en pijnlijke , branderige voeten langdurig verfrist. Binnen 5 minuten is het effect al merkbaar.

Reacties van onze klanten

Marleen: Snelle en verzorgde levering. Van ambachtscrème zijn we zeer tevreden voor de behandeling van kloven in de voeten en ook voor verzorging van droge huid

Annemieke: De beste voetencrème die er is! Ik heb veel geld uitgegeven om een goede creme te vinden, zonde, deze is echt de beste, omdat hij snel intrekt zodat je verder kunt met je werkzaamheden en goed verzorgt

Jolanda: In het verleden heb ik ooit eens op een markt de ambachtscrème gekocht. Ik was toen enorm verrast dat dit zo fijn werkte. Omdat ik erg veel last van schrale voeten en handen heb en eigenlijk niks echt helpt, ben ik op internet op zoek gegaan of deze ambacht crème ergens nog te koop was. Gelukkig wel, hiermee insmeren en alles wordt weer lekker zacht. 

M-J: Super producten en service!! Na lang zoeken eindelijk iets fijns gevonden voor mijn pijnlijke voeten. Na telefonisch contact ook advies en hulp gekregen mbt de artikelen. Ik gebruik een combinatie van de balsem en de creme. Makkelijk te gebruiken en een lekkere geur. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden, hele fijne producten en mensen!!

Wat kun je doen aan voetklachten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *