Oud Hollandsche Spier & Gewrichtscrème springt er boven uit

Wanneer we naar de herhaling verkopen kijken, ervaren wij dat deze unieke crème zijn woorden waar maakt.
Vele consumenten besloten na de eerste aankoop dit product te blijven gebruiken tegen pijnlijke spieren en gewrichten.

Hoe werkt deze Oud Hollandsche Spier & Gewrichtscrème?

De meeste pijn verlichtende spier en gewrichtscrèmes zorgen alleen maar voor een verwarmend of verkoelend gevoel op de huid, waardoor het als een verlichting wordt ervaren. De geavanceerde technologie van Oud Hollandsche spier & gewrichtscrème is meer dan een spiercrème. Het zorgt voor een gebalanceerd gevoel na het aanbrengen en dringt diep in de huid om verlichting te bieden waar je spieren en gewrichten het hardst nodig hebben.

De 6 belangrijkste eigenschappen

1.Masseer deze Spier & Gewrichtscrème in op de aangedane locatie van de spieren.

Het is gebleken dat een  combinatie van hoogwaardige bestanddelen, waaronder Glucosamine, Duivelsklauw, Arnica en Menthol, zorgen voor een dagelijkse verlichting, waardoor je weer optimaal kunt bewegen.

2.Warming up

Het is vanzelfsprekend dat sporters voordat zij een training of wedstrijd in gaan, allereerst een warming up doen om de spieren warm te krijgen. Dit kan door middel van rekken en strekken in combinatie met een verzorgende spiercrème. De Oud Hollandsche spiercrème geeft een intense doorbloeding in de spieren, dat van belang is voor de prestaties die geleverd moeten worden. Een perfecte warming up draagt in zijn geheel bij aan blessure- en pijnvrij sporten.

3.Verlichting in amper 5 minuten

Door zijn unieke samenstelling van kruiden extracten is dit een weldaad voor de huid. De huid is het orgaan dat de crème als eerste opneemt waardoor het intense gevoel van koude en warmte ervaren wordt, zoals u snel merkt dat er iets gebeurd.5.

4.Effectieve behandeling van pijnlijke Spieren & Gewrichten

Personen die dagelijks te maken hebben met pijnlijke spieren en gewrichten, kan deze crème de ultieme oplossing zijn. Of je nu in de tuin werkt of in de bouw, van je oude dag geniet, of een sporter bent in hart en nieren, iedereen ervaart wel eens het gevoel van onbehagen in de spieren en gewrichten.Velen hebben deze crème als zeer positief ervaren.

 

 

5.Plakt niet

Deze crème is niet vet en smeert als een lotion. Een bijzondere eigenschap door de mix van ingrediënten in een alcohol basis waardoor dit niet plakt op de huid.

6.Verkrijgbaarheid in 75ml en 140ml voordeel verpakkingen

Deze unieke Spier & Gewrichtscrème is verkrijgbaar in twee varianten. De 75ml en 140ml.
De veelgebruiker kiest voor het voordeel verpakking door het dagelijkse gebruik ervan. Het is ook een voordeelverpakking dat in de prijs scheelt.

Waar te koop?

Spier & Gewrichtscrème is een onderdeel van de Ambachtscrème serie en wordt aangeboden online, en bij de betere bouwmarkten en tuincentra in Nederland en België.