Gratis Black and Decker Heggenscharenset bij Ambachtscrème producten.

Oud Hollandsche Ambachtscrème producten worden het hele jaar door gebruikt.

In het voorjaar jeuken je handen om de tuin op orde te krijgen. Het is weer genieten van buiten zijn. De temperatuur is erg veranderlijk, je merkt meteen droge handen, droge huid of droge voeten. Als je droge handen niet goed worden verzorgd, kunnen er kloofjes ontstaan.

Wat zijn kloofjes?

Kloofjes zijn kleine scheurtjes in de opperhuid. De bovenste laag van de huid scheurt als het ware uit. Als je daar niet goed voor zorgt, kunnen kloofjes groter worden en zelfs gaan bloeden dat erg pijnlijk is. Veel mensen die in de tuin werken, gebruiken vaak Oud Hollandsche Ambachtscrème om de huid weer te hydrateren. Door de natuurlijke ingrediënten wordt het herstellend vermogen van de huid hersteld.

Spier- en gewrichtscrème voor of na het werken in de tuin.

Honderdduizenden mensen ervaren hoe vervelend het is om in de tuin te bukken, niet lang op je benen te kunnen staan, gevoelige spieren en gewrichten die het plezier vaak minder maken.

De makers van de Oud Hollandsch Ambachtscrème ontwikkelden een spier- en gewrichtscrème die nuttig is om op de gevoelige gewrichten en spieren aan te brengen, zodat de bloedsomloop wordt bevorderd. Dit maakt het werken in de tuin eenvoudiger en u geniet weer van tuinieren. Sporters ervaren dit prachtige product ook. Als je veel zwaar traint, werk je veel met je lichaam, overbelasting is vaak een gevolg. Voor overbelaste pezen, spieren en gewrichten is de Oudhollandse spier- en gewrichtscrème een zeer effectief hulpmiddel. Spier- en gewrichtscrème van de makers van de Oud HollandscheAmbachtscrème wordt vaak gebruikt bij pijnlijke spieren en gewrichten.

Gebruikersvoordeel

Ambachtscrème heeft verschillende pakketten voor haar klanten gemaakt met een GRATIS  Black and Decker Heggenscharen