Wroeten met je handen in de aarde, en daarna de ideale verzorging

Na een dagje wroeten met je handen in de aarde, vragen je handen vaak om wat extra verzorging 🌿. Grondzuren tasten de zuurgraad van de huid aan, waardoor je handen droog en ruw aan kunnen voelen 🤲. Ambachtscrème is een intensief voedende crème, die de zuurgraad van je huid helpt herstellen, zodat droge, ruwe en schrale handen […]

Ambachtscrème verzorgt je handen na het klussen in de tuin.

Gazonnetje gesproeid, kantjes geknipt, en je moestuintje aangelegd 🌱🌿…..En dan is het tijd voor jezelf 🙂…. Ambachtscrème verzorgt je handen na het klussen in je tuin 👍. Voor Droge, Ruwe en Schrale handen 👌. Heb jij hem al in huis? Verkrijgbaar in ons filiaal.

Ambachtscrème na een dagje werken in de moestuin

Na een dagje werken in je moestuin, voelen je handen vaak droog en ruw aan, en kunnen je handen wel wat extra verzorging gebruiken 👍. Ambachtscrème verzorgt Droge en Ruwe handen, en is ideaal te gebruiken bij kloofjes 👌.

Ambachtscreme en tuinieren

Heb jij je bloempotten ook weer mooi gevuld met de zomerplantjes 🙂? Vergeet daarna niet je handen te verzorgen met Ambachtscrème. De crème die jouw handen verzorgt na de grondzuren ❤. Zodat jouw handen zacht aan blijven voelen 👌.

Ambachtscreme en tuinieren

Lekker wroeten met je handen in de aarde, om je tuin, en moestuin weer helemaal in orde te maken 🍀🍓. Grondzuren hebben een negatieve invloed op je handen. Oud Hollandsche Ambachtscrème biedt de oplossing, om jouw Droge en Ruwe handen te verzorgen 👍. Dankzij de verzorgende eigenschappen van de Aloë Vera en Echinacea plant 🌿. Waardoor jouw handen […]